News

Cum a aflat mama lui Marcel Toader că fiul ei a murit: “Tocmai voiam să îl sun“

04.08.2019 | 19:56
Cum a aflat mama lui Marcel Toader ca fiul ei a murit Tocmai voiam sa il sun
Marcel Toader, alături de mama sa. Sursa foto: a1.ro

Moartea lui Marcel Toader în urma unui stop cardio-respirator a căzut ca un trăznet peste întreaga suflare a showbiz-ului românesc. Fără îndoială, însă, cea mai afectată  este mama fostului om de afaceri, aceasta oferind și primele declarații de la aflarea veștii cutremurătoare.

Reacția mamei lui Marcel Toader după moartea fiului său

Într-un interviu acordat recent, Rădița Toader a vorbit despre momentul sfâșietor în care a aflat că unicul copil al său a încetat din viață, la doar 56 de ani. Totodată, a dezvăluit că afaceristul se simțea foarte obosit în ultima vreme, chiar dacă încerca din răsputeri să nu o arate.

Duminica trecută l-am văzut ultima oară. Și tocmai voiam să-l sun. Eu sunam numai seara. Mi-am curățat unghiile și mi-am zis să îl sun. Și m-a sunat o nepoată să îmi spună că vorbește lumea că a murit Marcel. Eu am zis că mai glumește. L-am sunat și n-a răspuns. Și am dat drumul la Antena Stars și am văzut. Ultima oară când am vorbit, mi-a zis că totul era bine și să nu-i duc grija. Mi-a zis că era obosit că a lucrat la o piscină și era soare”, a declarat mama lui Marcel Toader, precizând că trupul neînsuflețit va fi adus marți la Constanța, urmând ca funerariile să aibă loc la Cumpăna.

Marcel Toader a încetat din viață la 56 de ani. Sursa foto: click.ro
Marcel Toader a încetat din viață la 56 de ani. Sursa foto: click.ro

Drama prin care a trecut Marcel Toader cu câteva luni înainte să moară

Personaj controversat,Marcel Toader a avut parte de-a lungul timpului de numeroase scandaluri și momente dificile, iar cel mai recent s-a petrecut chiar cu câteva luni înainte ca acesta să se stingă din viață.

Mai concret, chiar înaintea Sărbătorilor Pascale, fostul soț al solistei de muzică populară Maria Constantin și al îndrăgitei prezentatoare TV Gabriela Cristea, și-a pierdut locuința din „buricul”  Capitalei, fiind nevoit să se mute cu chirie. Din cauza datoriilor la întreținere, Marcel Toader s-a ales cu un proces din partea vecinilor de bloc, sătui să mai aștepte ca acesta să achite restanțele ce ajunseseră deja la o sumă fabuloasă, 35.000 de lei. Cu toate acestea, fostul rugbist mărturisea că se consideră mulțumit, mai ales că nu mai putea suporta aglomerația din vechiul spațiu locativ.

Mi-e foarte bine, m-am mutat cu chirie într-o garsonieră. Nu mai stau într-o zonă centrală, dar, oricum, nu mai suport aglomeraţia. Am plecat din apartament fără să mai vorbesc cu vecinii pentru că lucrurile nu au fost OK între noi. Habar nu am ce se va întâmpla cu apartamentul, dar nu îmi pare deloc rău că m-am mutat de acolo”, a declarat Marcel Toader la acea vreme.