Life

Cum a aflat Mioara Roman că fostul soț a murit și cum a reacționat. Dezvăluirile făcute de Catinca și Oana Roman

Catinca Zilahy și Oana Roman au dezvăluit cum a aflat Mioara Roman că Iosif Zilahy, fostul său soț, a încetat din viață.
13.10.2022 | 12:45
Cum a aflat Mioara Roman ca fostul sot a murit si cum a reactionat Dezvaluirile facute de Catinca si Oana Roman
Mioara Roman a aflat de la televizor că primul său soț a murit. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La sfârșitul lunii septembrie, Iosif Zilahy, fostul soț al Mioarei Roman, a încetat din viață, însă Catinca și Oana, fiicele ei, au încercat să-i ascundă acest fapt. Acum, cele două au dezvăluit că mama lor a aflat despre cele întâmplate de la televizor.

Cum a aflat Mioara Roman că fostul său soț a murit. Catinca și Oana Roman au dezvăluit

Ultima perioadă a fost una greu încărcată pentru surorile Catinca Zilahy și Oana Roman. Problemele de sănătate ale Mioarei Roman s-au agravat, fosta soție a lui Petre Roman trecând printr-o operație la șold.

ADVERTISEMENT

Totodată, Iosif Zilahy, fostul soț al Mioarei Roman și tatăl Catincăi, în vârstă de 90 de ani, a încetat din viață. Pentru că au vrut să o protejeze, fiicele ei nu i-au spus despre tragicul eveniment.

Cu toate acestea, Mioara Roman a aflat de la televizor că bărbatul cu care are un copil a decedat, însă a acceptat cu ușurință situația.

ADVERTISEMENT

„Catinca nu știe, că ea nu a putut să vină la mama zilele alea, că a trebuit să se ocupe de toate cele. Mama a văzut la televizor. A deschis televizorul și a văzut.

Dar a fost așa, a zis, ‘Era mai bătrân ca mine, ce s-a întâmplat?’. I-am spus, ‘Mama, pur și simplu, a fost vârsta’. Nu a avut nimic anume. A acceptat ideea pentru că na…cumva ea știe că ăsta e finalul pentru toata lumea”, a povestit Oana Roman pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Oana Roman a fost sprijinul surorii sale în momentele grele

În aceste vremuri tulburi din viața lor, Catinca și Oana Roman s-au susținut una pe cealaltă și s-au ajutat să treacă peste toate obstacolele.

„Cel puțin în ceea ce mă privește, Oana a fost foarte, foarte aproape de mine și chestia asta mi-a dat puterea să trec mai ușor peste evenimentul pe care l-am avut.

ADVERTISEMENT

E greu, oricât te pregătești înainte, e greu. Îi simt lipsa. Încă mă trezesc punând mâna pe telefon să-l sun. Dar o să treacă, ăsta e cursul firesc al vieții și toți ajungem acolo la un moment dat”, a dezvăluit Catinca Zilahy.

Cum se simte Mioara Roman după operație?

Totodată, Catinca și Oana Roman au spus cum se simte mama lor acum. Mioara Roman se recuperează după intervenția suferită în centrul de îngrijire pentru bătrâni, acolo unde locuiește de mai mult timp. 

„Se simte bine, am văzut-o într-o filmare astăzi și mi se pare în formă maximă. Are parte de toate serviciile posibile și atunci e foarte liniștită. La prânz ies la restaurant și mănâncă. Dimineața e cineva care cântă la pian în restaurant”, au afirmat fiicele Mioarei Roman, Catinca ș Oana.

 

 

ADVERTISEMENT