Life

Cum a aflat Prințul Harry că bunicul său, Prințul Philip, a murit. Ducele de Sussex a ratat 32 de apeluri

Cum a aflat Prințul Harry de moartea bunicului său, Prințul Philip? A ignorat 32 de apeluri primite de la Familia Regală.
28.06.2024 | 23:56
Cum a aflat Printul Harry ca bunicul sau Printul Philip a murit Ducele de Sussex a ratat 32 de apeluri
Cum a aflat Prințul Harry că bunicul său, prințul Philip a murit. foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Prințul Harry a ignorat 32 de apeluri de la Familia Regală, care încerca să îl informeze despre moartea bunicului său, Prințul Philip.

Cum a aflat Prințul Harry că bunicul său, prințul Philip a murit

Prințul Philip a murit pe 9 aprilie 2021, la vârsta de 99 de ani, cu două luni înainte de centenar. Vestea a  îndurerat întreaga Familie Regală, care i-a fost alături în ultimele clipe. Excepție a făcut Prințului Harry, care se află pe alt continent. Cum a aflat acesta despre moartea îndrăgitului său bunicu?

ADVERTISEMENT

În momentul în care Prințul Philip a trecut în neființă, Harry se afla în vila lui din California, alături de soția sa, Meghan Markle. Din cauza diferenței de fus orar, Ducele de Sussex a ratat 32 de apeluri telefonice de la Casa Regală, potrivit express.co.uk.

Prințul Harry a ratat 32 de apeluri primite de la Familia Regală

După cum spuneam, California este cu opt ore în spate față de Marea Britanie. Prințul Harry dormea atunci când familia lui încerca cu disperare să îl contacteze. În cartea sa, „Rezerva”, el a descris cum s-a trezit cu „32 de apeluri pierdute” înainte de a avea o discuție „scurtă și emoționantă” cu bunica sa, regina Elisabeta a II-a.

ADVERTISEMENT

În această conversație, regina Angliei i-a spus îndurerată: “Harry… bunicul a murit”. Când a auzit vestea, Prințul Harry s-a întors în grabă în Marea Britanie, pentru funeraliile prințului Philip. El a călătorit singur, fără Meghan, care era pe atunci însărcinată cu fiica lor, Lilibet.

Harry i-a adus un omagiu emoționant lui Philip, numindu-l „legenda glumelor”. Într-o declarație publicată, el a spus: „Era autentic el însuși, cu un spirit foarte ascuțit, și putea capta atenția oricărei încăperi datorită farmecului său – și, de asemenea, pentru că nu știai niciodată ce ar putea spune în continuare.

ADVERTISEMENT

El va fi amintit ca cel mai longeviv consort al monarhului, un militar decorat, un prinț și un duce. Dar pentru mine, ca mulți dintre voi care ați pierdut o persoană iubită sau un bunic în durerea acestui ultim an, el a fost bunicul meu: maestru al grătarului, legendă a glumelor și obraznic până la sfârșit.”

Harry și-a exprimat recunoștința și aprecierea pentru devotamentul său față de regretata regină și pentru faptul că “a fost întotdeauna autentic”. Cei doi au fost căsătoriți timp de 73 de ani.

ADVERTISEMENT

Ducele de Sussex a mărturisit că a fost trist când se găndea că Frogmore Cottage urma să fie „casa lui și a lui Meghan pentru toată viața”. Din păcate, el a renunțat la îndatoririle regale și de a părăsi familia regală în 2020.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO
Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Ce faci, prietene? Hai să mergem la ambulanță". Drogat și băut, un tânăr a adormit la volan, pe mijlocul unei străzi din Sectorul 4
Ce a putut face milionarul de 33 de ani care a fost umilit...
Ce a putut face milionarul de 33 de ani care a fost umilit doar pentru că este român. Totul s-a aflat abia acum
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de...
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de ani! Foto
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau...
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau verile
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Așa se curăță cel mai ușor peștele. Tehnica e simplă
Așa se curăță cel mai ușor peștele. Tehnica e simplă
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Ce se întâmplă, de fapt, la preselecțiile pentru „Vocea României. Mama unei candidate...
Ce se întâmplă, de fapt, la preselecțiile pentru „Vocea României. Mama unei candidate a rupt tăcerea: „Fiicei mele i s-a spus din start că trebuie să..”