Life

Cum a ajuns Alex Bodi să facă afaceri cu un interlop periculos. De unde a făcut primii bani

13.11.2020 | 08:40
Cum a ajuns Alex Bodi sa faca afaceri cu un interlop periculos De unde a facut primii bani
Cum a ajuns Alex Bodi să facă afaceri cu un interlop periculos. De unde a făcut primii bani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Bodi a fost ridicat de procurorii DIICOT în urmă cu două zile sub acuzația de trafic de persoane și proxenetism. Afaceristul este suspectat că ar fi colaborat cu unul dintre cei mai periculoși lideri interlopi din vestul României.

Totodată, deși are succes în plan financiar și are mai multe business-uri, Alex Bodi ar fi început să producă primele sume mari de bani din afaceri ilegale în Spania și Germania, potrivit gândul.ro.

ADVERTISEMENT

Potrivit procurorilor DIICOT Craiova, Alex Bodi ar fi făcut parte dintr-o grupare al cărei lider era nașul său din prima căsătorie, Adrian Tâmplaru, un interlop periculos din Sibiu.

Alex Bodi, afaceri ilegale cu un interlop periculos

Fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu este cercetat de mai multe fapte necurate pe care le-ar fi făcut alături de Adrian Tâmplaru, interlop sibian și nașul de cununie al lui Alex Bodi.

ADVERTISEMENT

Tâmplaru ar fi condus una dintre cele mai periculoase organizații criminale în perioada 2008 – 2011, atunci când era închis într-un penitenciar. Interlopul l-a înlocuit pe nașul său, Ion Clăparu, fostul lider absolut al pieței de carne vie de la periferia orașului Madrid. În acest moment, Clăparu se află în țară și execută o pedeapsă de 25 de ani.

În timp ce Alex Bodi era săltat de la vila sa din Voluntari, Ilfov, Tâmplaru era ridicat de către procurorii DIICOT în timp ce se afla la pensiunea sa din Sibiu, “Carpentiere Arena”.

ADVERTISEMENT

Surse din apropierea lui Alex Bodi au declarat că acesta nu a fost mereu afaceristul bogat care a ajuns cunoscut datorită fostei partenere, Bianca Drăgușanu. În perioada 2014-2015, Bodi a închiriat un club de noapte în cartierul Alcala, o zonă periculoasă a Madridului, împreună cu un alt asociat român.

După un timp, Alex Bodi a fost nevoit să abandoneze afacerea și l-a lăsat pe asociatul său să se ocupe de clubul respectiv. Rămas fără surse de venit, afaceristul din Mediaș a plecat în Germania după ce ar fi împrumutat o sumă mare de bani de la nașul copilului său.

ADVERTISEMENT

Datoriile lui Bodi au fost achitate de părinții săi, iar afaceristul l-a cunoscut la Frankfurt pe Adrian Tâmplaru, pe care l-a făcut naș de cununie. Acesta ar fi fost momentul în care ar fi intrat în lumea proxeneților. În același timp, Alex Bodi s-ar fi împrietenit cu Joseph, un cunoscut multimilionar din Croația, și că acesta i-ar fi oferit câteva milioane de euro cu care și-a construit afacerile.

Alex Bodi ar fi fost implicat în afaceri cu prostituate

Procurorii DIICOT susțin că Alex Bodi a fost implicat în afaceri cu prostituate pe care proxeneții le seduceau prin metoda “loverboy”. Astfel, fetele proveneau din medii precare și erau convinse să practice prostituția. O singură fată producea zilnic între 300 și 1.000 de euro, conform anchetatorilor.

Fetele ar fi fost obligate să participe la petreceri pentru a se achita de datorii, unde practicau prostituția și toți banii ajungeau la traficanții de carne vie și la membrii grupărilor.

Alex Bodi are o avere impresionantă și deține mai multe modele de mașini scumpe, printre care un Ferrari și două autoturisme Lamborghini. Fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu a avut parte de mai multe scandaluri în ultima vreme, mai ales după ce și-a agresat fizic partenera.

ADVERTISEMENT