Life

Cum a ajuns Alex Bodi să fie milionar. Ce avere are afaceristul din Mediaș

12.11.2020 | 12:59
Cum a ajuns Alex Bodi sa fie milionar Ce avere are afaceristul din Medias
ADVERTISEMENT

Alex Bodi este cunoscut pentru situația financiară foarte bună și averea pe care a strâns-o datorită afacerilor. Nimeni nu știe cum a ajuns să fie milionar și cum a obținut primii bani. În plus, afaceristul din Mediaș a declarat că nu a avut mereu bani. 

Cel care l-a ajutat pe Alex Bodi să aibă succes în plan financiar este un afacerist croat care este milionar. Acesta are multe afaceri, printre care se numără și o mină de metale prețioase în Africa de Sud, relatează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Fostul partener al Biancăi Drăgușanu l-ar fi ajutat pe croat și astfel a reușit să-și creeze o situație financiară la care multe persoane doar visează.

Cum a ajuns Alex Bodi să fie milionar

Alex Bodi are o avere de milioane de euro, însă lucrurile nu au stat întotdeauna la fel de bine. Afaceristul nu a reușit ă dea lovitura din prima, dar s-a redresat ulterior. Prima sa investiție majoră a dat faliment, mai exact un club de noapte din Spania.

ADVERTISEMENT

După eșecul primei afaceri, Alex Bodi a fost ajutat de familie și astfel a ajuns să facă afaceri cu mașini, cu ajutorul cărora a reușit să facă o sumă impresionantă de bani. Afaceristul deține multe autovehicule, iar valoarea lor trece de un milion de euro, fiind modele destul de greu de găsit.

Investițiile sale din ultimul timp sunt cele care i-au asigurat stabilitatea financiară. Cu toate că acum are succes, afaceristul nu și-a abandont afacerile cu mașini, de care se ocupă în continuare.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a achiziționat de curând un SUV Lamborghini Urus cu motor V8 twin-turbo. Nu este singurul model al celebrului brand italian de mașini sport. Afaceristul este posesorul unui Lamborghini Aventador SV, dintr-o ediție de numai 500 de exemplare în total.

Pe lângă aceste mașini, Alex Bodi mai deține un Ferrari Pista 488, iar prețul său pornește de la 400.000 de euro. Afaceristului îi place diversitatea atunci când vine vorba de mașini, pentru că mai deține și un Mercedes-Maybachl plus un Mercedes AMG. Iar colecția sa nu se oprește aici, Bodi fiind deținătorul unui Rolls-Royce Wraith și al unui Bugatti Chiron. Deși încă nu l-a văzut nimeni, afaceristul ar mai fi posesorul unui avion privat.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi, ridicat de mascații DIICOT

Miercuri dimineața, Alex Bodi a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când s-a trezit cu mascații DIICOT chiar la el acasă. Afaceristul a fost dus pentru 24 de ore în arest și este acuzat de proxenetism și trafic de droguri.

Cu o seară înainte de arest, Bodi se afla în compania iubitei, Daria Radionova, care ar fi fost amanta lui în timp ce avea o relație cu Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi a avut parte numai de scandaluri în ultimul timp, mai ales după ce și-a agresat fosta parteneră. Bianca Drăgușanu a fost surprinsă ieșind din mașină cu fața desfigurată și vânătă, semn că afaceristul a avut o ieșire violentă.

ADVERTISEMENT
Tags: