News

Cum a ajuns Alina Gorghiu șefă la PNL Argeș. Organizația a fost printre codașe la ultimele alegeri

Cum a ajuns Alina Gorghiu, fostul președinte al liberalilor, șefă la PNL Argeș. Organizația a fost printre codașe la ultimele alegeri și nu a rupt gura târgului în sondaje
07.05.2022 | 16:55
Cum a ajuns Alina Gorghiu sefa la PNL Arges Organizatia a fost printre codase la ultimele alegeri
Cum a ajuns Alina Gorghiu șefă la PNL. județul Argeș. Sursa foto - REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO
ADVERTISEMENT

Alina Gorghiu a ajuns șefă la PNL Argeș, într-un moment în care fostul lider al liberalilor părea că a intrat într-un con de umbră. Senatorul a candidat pentru funcţia de preşedinte al filialei judeţene.

Cum a ajuns Alina Gorghiu liderul PNL Argeș

Nu a ezitat o clipă și a promis creşterea rezultatelor electorale obţinute de această filială, în condiţiile în care în acest judeţ liberalii au obţinut rezultate slabe la ultimele runde de alegeri.

ADVERTISEMENT

„Nu o să mă vedeţi atacând, nu o să mă vedeţi făcând scandal însă o să mă vedeţi spunând lucrurilor pe nume. (…)

Avem ocazia, spre deosebire de alte judeţe, să creştem. Nu vreau să dau exemple, dar în Ardeal cam ăla e potenţialul, e un scor mare care s-a obţinut în Ardeal, mai mult decât atâta nu ştiu cât se poate creşte.

ADVERTISEMENT

În schimb, la noi, în organizaţia Argeş, se poate creşte, se poate creşte cu foarte multă dedicare, cu dedicare, cu muncă, cu atenţie, cu ajutor, cu sprijin şi cu sinceritate foarte multă”, le-a transmis Gorghiu membrilor PNL Argeş

De remarcat că filiala a înregistrat unul dintre cele mai scăzute rezultate electorale la ultimele alegeri și nu a oferit semne prea bune nici în sondaje.

ADVERTISEMENT

„Avem un potenţial extraordinar. Le promit celor care sunt astăzi invitaţi că, dacă vom avea sprijinul lor, vom reuşi să urcăm spre media naţională”, a mai spus Gorghiu referindu-se la rezultatele slabe obţinute de PNL în acest judeţ.

De altfel, în ultimii 32 de ani, Argeşul nu a fost niciodată condus de PNL. Se întâmplă lucrul acesta și pentru că „nu s-au făcut suficient de multe lucruri bune pentru acest judeţ”.

ADVERTISEMENT

Au fost exprimate 357 de voturi în total. Gorghiu a obţinut 319 voturi, situându-se la mare distanţă de ceilalţi doi contracandidaţi. Vicepreşedintele Doru Georgescu a fost votat de 27 de delegaţi la conferinţa de alegeri, iar Constantin Zăbavă a avut 5 voturi. Şase voturi au fost declarate nule.

Vă readucem aminte că Alina Gorghiu deţinea preşedinţia interimară a filialei de la sfârşitul lui 2021

ADVERTISEMENT