Life

Cum a ajuns Andra în brațele lui Măruță. Fostul iubit o teroriza cu telefoanele. Cine e bărbatul

Cu cine a avut Andra o relație, înainte de a ajunge în brațele lui Cătălin Măruță. Fostul iubit ar fi terorizat-o cu telefoanele.
19.04.2023 | 00:12
Cum a ajuns Andra in bratele lui Maruta Fostul iubit o teroriza cu telefoanele Cine e barbatul
Cu ce bărbat a avut Andra o relație, înainte de Cătălin Măruță. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Înainte de a ajunge în brațele lui Cătălin Măruță, Andra a avut o relație cu un alt bărbat cunoscut din showbiz, iar fostul iubit al artistei a oferit câteva detalii despre motivul despărțirii dintre ei. Totul s-a petrecut cu aproape două decenii în urmă.

Cu ce bărbat a avut Andra o relație, înainte de Cătălin Măruță. Fostul iubit o teroriza cu telefoane

Jurata de la Românii au talent este căsătorită cu prezentatorul TV de aproximativ 15 ani, iar de atunci au devenit părinți de două ori. Cei doi au împreună un fiu și o fiică, David (12 ani) și Eva Maria (7 ani).

ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de ani buni și formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz, însă artista a avut și alte relații înainte de cea cu realizatorul TV.

Înainte de a-l cunoaște pe Cătălin Măruță, Andra a avut o relație tensionată cu Dragoș Caploiu. Cei doi au fost împreună timp de doi ani și jumătate. Niciunul dintre ei nu a dezvăluit adevăratul motiv al despărțirii.

ADVERTISEMENT

Pe când avea 15 ani, Andra a avut o relație cu Dragoș Caploiu, fostul component al formației Groove. Totul s-a terminat brusc în 2005, cu puțin timp înainte ca Andra să participe la festivalul Cerbul de Aur.

La momentul respectiv, cei doi s-au atacat prin intermediul presei. Artista susținea atunci că fostul iubit nu era de acord cu despărțirea și că o teroriza cu telefoane.

ADVERTISEMENT

“Eu nu m-am certat cu Andra, pur si simplu ne-am despărțit, ceea ce este cu totul altceva. Am încercat să rămânem prieteni. Am fost împreună cu Andra doi ani și jumătate.

Ne-am despărțit cu o săptămână înainte de Cerbul de Aur si am hotărât atunci, de comun acord, să păstrăm distanța și să nu mai ținem legătura, nici măcar telefonic, pentru a nu-mi face nici mie și nici ei rău, mai ales ca ea avea să se prezinte la festival.

ADVERTISEMENT

Așa se face ca in ziua in care Andra urma sa intre pe scenă, cu puțin timp înainte, i-am dat un mesaj in care i-am urat succes. Asta a fost tot.”, spunea Dragoș Caploiu, potrivit cancan.ro.

Dragoș Caploiu, adevărul despre despărțirea de Andra

Pe de altă parte, Dragoș spunea că cei doi au încheiat relația în mod civilizat. Mai mult, Andra ar fi insistat atunci cu telefoanele. Artista l-ar fi sunat, iar el nu a răspuns, după care au mai urmat alte mesaje.

“După, Andra m-a sunat, iar eu nu i-am răspuns. Au urmat câteva mesaje din partea ei, în care îmi cerea să-i răspund la telefon pentru că vrea să-mi audă vocea și să-i urez succes. Mi-a scris într-un mesaj ca aceasta ar fi ultima ei dorință, de a-i răspunde la telefoane.

Nu am făcut-o pentru ca așa am considerat că este mai bine. Așa cum am spus si pana acum, contrar celor apărute în presă cum ca eu am terorizat-o cu telefoanele, îmi rezerv dreptul de a infirma”, a continuat fostul membru al trupei Groove.

Dragoș Caploiu a mai spus că nu vrea să dezvăluie care au fost adevăratele motive care au dus la despărțirea de cântăreață. Totodată, acesta a vrut să lămurească lucrurile și a precizat că nu a fost vorba de infidelitate în relația lor.

“Nu este vorba despre așa ceva. Cel puțin eu așa știu. Atât eu, cât și Andra pot spune ca nu am călcat strâmb niciodată!”, a mai spus, acum ceva timp, fostul iubit al juratei de la Românii au talent.

ADVERTISEMENT