Life

Cum a ajuns Andreea Bănică să nu mai poată comunica cu fanii săi: ”Mi se pare ireal”

Andreea Bănică este supărată că nu mai poate interacționa cu internauții ca înainte după ce în ultima perioadă Instagramul a instalat câteva actualizări. Și nu e singura vedetă.
11.06.2022 | 18:36
Cum a ajuns Andreea Banica sa nu mai poata comunica cu fanii sai Mi se pare ireal
Andreea Bănică, supărată pe actualizările din online. Ce a pățit cântăreața. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a povestit că a ajuns să nu mai poate comunica cu fanii din social media. Cântăreața este deranjată că nu mai primește la fel de multe aprecieri de la cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Andreea Bănică, supărată pe actualizările din online. Ce a pățit cântăreața

Andreea Bănică este supărată din cauza actualizărilor din online. Și nu este singura vedetă autohtonă care se plânge din acest punct de vedere, artista precizând că postările nu mai ajung la cei care o urmăresc în mediul virtual.

ADVERTISEMENT

„Mi se pare ireal ce se întâmplă în ultima perioadă cu Instagramul. Mi se pare ireal că toate postările mele nu mai ajung la voi, către voi. Este o schimbare masivă de cifre, nu vă mai văd. 

Nu mai știu dacă sunteți prezenți. Nu mai știu câți sunteți prezenți. Nu mai înțeleg nimic. Mă debusolează, de ceva vreme mă enervează maxim.

ADVERTISEMENT

Așa că o să vă rog insistent să vă porniți clopoțelul, notificările pentru pozele din feed, pentru reel, pentru filmulețe video ca să fiți la curent cu tot ce fac eu pentru voi.

Multe lucruri le fac pentru voi. Să fiți prezenți, să mă vedeți, să-mi oferiți inimioarele voastre, bineînțeles, cei care sunteți mai deschiși. 

ADVERTISEMENT

Chiar am lăsat o poză foarte frumoasă și nu vă văd. De câteva zile nu mai pricep nimic. Nu vă mai văd cum vă vedeam în urmă cu mult timp”, a declarat vedeta pe Instagram, la secțiunea Stories.

În cele din urmă, Andreea Bănică le-a spus fanilor că, de nervi, a plecat spre sala de fitness. Vedeta a mai precizat că așteaptă ca fanii să-i lase inimioare.

ADVERTISEMENT

Giulia Anghelescu și Theo Rose s-au plâns din cauza filtrelor de înfrumusețare pe care le foloseau de obicei. Cele două cântărețe au spus că acestea nu mai sunt funcționează ca înainte.

ADVERTISEMENT