Life

Cum a ajuns Bia Khalifa să aibă o relație cu Fulgy, băiatul Clejanilor: „Eram plictisită”

Bia Khalifa a dat cărțile pe față și a spus cum a ajuns să aibă cu relație cu Fulgy, băiatul Clejanilor. L-a judecat greșit, apoi s-a mutat la el din prima seară.
25.01.2023 | 11:58
Cum a ajuns Bia Khalifa sa aiba o relatie cu Fulgy baiatul Clejanilor Eram plictisita
Bia Khalifa și Fulgy, îndrăgostiți nebunește după doar o săptămână de relație. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bia Khalifa și Fulgy nu-și mai ascund fericirea. Vedeta de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! a vorbit despre povestea spectaculoasă de dragoste, de doar o săptămână. Cum a început și ce planuri de viitor au deja cei doi îndrăgostiți.

Bia Kalifa s-a mutat din prima seară la Fulgy acasă. Povestea de dragoste începută din „plictiseală”

În ultimele zile, în spațiul public se vorbește despre povestea de dragoste dintre Fulgy- băiatul Clejanilor condamnat penal și Bia Khalifa- controversată tânără descalificată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! din cauza comportamentului. 

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru Antena Star, blondina a dezvăluit că se află într-o perioadă fericită a vieții sale, dar și că relația cu Fulgy a început din plictiseală, asta după ce au vorbit în online și l-a judecat greșit.

„Cu Fulgy am mai avut niște interacțiuni online de-a lungul timpului. Am făcut greșeala pe care o face toată lumea, adică să judec, să zic că omul ăsta nu mi se pare…mi se pare ceva dubios la mijloc și nu vreau să mă văd cu el.

ADVERTISEMENT

Într-o seară, adică în seara în care ne-am cunoscut, de atunci am rămas la el, m-am și mutat la el. Mi-a propus și am acceptat. Mi-am dat seama că în viața mea nu o să mai judec un om după ce văd pe internet.

Este un om extraordinar, e educat, e dulce, e ce trebuie”, a declarat Bia Khalifa.

Frigul de afară și oboseala au făcut că Bia Khalifa să rămână peste noapte la fiul Clejanilor acasă, iar apoi și-a luat lucrurile și s-a mutat definitiv.

ADVERTISEMENT

„Eram plictisită. Eram cu o prietenă, că singură nu m-aș fi dus. Știu că era foarte frig afară, îmi era somn și am dormit la el, de atunci am dormit doar la el. A trecut o săptămână, dar zici că ne știm de o viață”, a adăugat tânăra.

Bia Khalifa și Fulgy se gândesc deja la copii

Chiar dacă relația lor datează de doar câteva zile, cei doi au planuri serioase de viitor. Vor să o ia pas cu pas, dar căsătoria și copiii nu ies din discuție. De asemenea, fosta concurentă de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! a mărturisit că iubitul său nu este gelos.

ADVERTISEMENT

„Nu mi-a dat semne de gelozie. Eu am încredere în Fulgy și el ar trebui să aibă în mine pentru că e ceva la mijloc și e reciproc. Simt niște chestii, știu unde se ajunge.

Am discutat deja despre următorii pași. Eu nu vreau să fac copil la 45 de ani, să fiu bunică cu copilul în brațe. Dacă e să facem copil, îl facem când suntem tineri. El vrea copil”, a afirmat Bia Khalifa.

Bia Khalifa, acceptată ca noră în casa Clejanilor

Nu doar Fulgy este îndrăgostit de Bia Khalifa, ci și părinții săi. Tânăra care-și câștigă banii din OnlyFans, este apreciată și de părinții lui. Viorica de la Clejani i-a mărturisit că o admiră pe rețelele sociale, iar când s-au întâlnit, legătura dintre ele a fost una puternică.

„Când ne-am și văzut în realitate, mi-a spus: ‘Bia, eu văd ceea ce este în spatele personajului’ și chiar mă apreciază și eu nu pot decât să mă bucur”, a povestit Bia Khalifa.

La rândul său, Bia Khalifa a avut numai cuvinte de laudă la adresa posibililor săi socri și a susținut că nu vrea ca aceștia să plece din viața sa.

„Eu am văzut-o cum cântă live, a văzut-o cum vorbește, am văzut-o cum se poartă și când își face munca și când e în privat. Este o femeie extraordinar de talentată, de dulce, de educată, inteligentă, frumoasă, este un om cu suflet bun.

Sunt niște persoane pe care nu vreau să le am departe de mine în momentul ăsta, sunt foarte fericită”, a spus Bia Khalifa.

ADVERTISEMENT