Fotbal intern

Cum a ajuns Bogdan Planic căpitan la FCSB! “Mai multe nu vreau să comentez”

03.09.2018 | 13:10
Cum a ajuns Bogdan Planic căpitan la FCSB
ADVERTISEMENT

Cum a ajuns Bogdan Planic căpitan la FCSB. Vicecampioana României a remizat cu FC Botoşani, scor 2-2, în etapa a şaptea din Liga 1 Betano, iar fotbalistul sârb, adus în sezonul trecut, a primit banderola de căpitan înaintea meciului care s-a disputat pe stadionul “Anghel Iordănescu” din Voluntari.

Nicolae Dică a dezvăluit că decizia de a-i acorda lui Bogdan Planic banderola de căpitan a venit după o discuţie purtată cu Mihai Stoica şi Gigi Becali. Antrenorul liderului din Liga 1 Betano a susţinut că Mihai Pintilii nu îşi doreşte să mai deţină această funcţie pe teren.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns Bogdan Planic căpitan la FCSB

“Pintilii, știți foarte bine, el nu mai dorește să fie căpitanul echipei. Da, va rămâne Planic. Hotărârea a fost luată într-o discuție cu Mihai Stoica și cu patronul echipei, legată de schimbarea căpitanului echipei. Și mai multe nu vreau să comentez”, a declarat Nicolae Dică la finalul meciului cu FC Botoşani.

Gigi Becali l-a vrut căpitan pe Mihai Pintilii

Înaintea meciului de la Voluntari, Gigi Becali a declarat că speră ca Mihai Pintilii să se răzgândească şi să preia banderola de căpitan. În plus, patronul FCSB a susţinut recent că Marko Momocilovic poate să deţină acest rol. Mă duc în cantonament şi o să-i zic lui Dică să aducă baderola. Nu i-o mai dau lui Tănase. Gata, nu mai cred în el ca mare jucător. Ce să faci cu unul care mereu e cu mâinile pe sus? Nu merită să fie căpitan. De-acum înainte s-ar putea să frece banca de rezerve, că nu se poate să ceri schimbare în minutul 43. Te doare? Mai stai două minute, cât mai e până la pauză, şi luptă! I-a fost frică să mai joace, ce să mai zică, s-a dat lovit şi aia e. L-a lovit ăla puţin şi a zis că lasă, mai bine nu mai joc. Ce căpitan e ăla?! Mereu cu mâinile pe sus, se aruncă una-două…simulări. Nu e căpitan. Îl pun pe Planic, că ăla dă război. Sau văd eu, pe Gnohere, că dă goluri. I-aş da bandelorla lui Pintilii, dar nu vrea să o mai ia, e supărat. Şi are dreptate să fie supărat, că i-am luat-o pe nedrept, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB

În această vară, Bogdan Planic s-a aflat în vizorul lui Eintracht Frankfurt, însă fundaşul sârb a declarat că nu se gândeşte la plecare. “Nu mă gândesc la nicio ofertă, eu sunt la Steaua și avem în față meciuri dificile. Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena, vreau să iau anul acesta titlul cu Steaua și să joc în Europa League. Altceva nu mă interesează în acest moment”.

Bogdan Planic s-a transferat la FCSB în sezonul trecut şi a bifat 38 de meciuri pentru vicecampioana României, timp în care a reuşit să marcheze un gol. Fundaşul central de 26 de ani a evoluat în trecut pentru Zlatibor Cajetina, Sloboda Uzice, Zarkovo, Jedinstvo Uzice, OFK Belgrad, Steaua Roşie Belgrad şi Vojvodina. În 2014, noul căpitan al celor de la FCSB a bifat două selecţii pentru naţionala de tineret a Serbiei.

ADVERTISEMENT
Cum a ajuns Bogdan Planic căpitan la FCSB
Cum a ajuns Bogdan Planic căpitan la FCSB