News

Cum a ajuns Carmen Avram pe lista PSD la europarlamentare: “Am prins drag”

26.03.2019 | 15:30

Carmen Avram este locul doi de pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare. Aceasta a explicat de unde a venit trecerea bruscă de la presă la politică. De asemenea, a mai vorbit și de faptul că momentul decisisv pentru situația în care se află l-a reprezentat discursul susținut de către Viorica Dăncilă în Parlamentul European. „Are doamna Dăncilă această sintagmă pe care o foloseşte foarte des: ţara mea. Pe mine mă atinge în inimă“, a spus Carmen Avram.

Carmen Avram, locul doi de pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare

Carmen Avram “a prins drag” de Partidul Social Democrat din momentul unui discurs susținut de către premierul țării în Parlamentul European. Aceasta și-a exprimat trecerea de la presă la politică și i-a criticat pe românii care au ieșit în stradă în 2017 după Ordonanța 13, concluzionând cu laude la adresa Vioricăi Dăncilă pentru discursurile de la Bruxelles.

„Eu nu am fost votant PSD. Până în 2009 am votat PNL. După 2009 am tot aşteptat ca PNL să îşi revină şi i-am găsit mereu scuze. După acest decembrie 2016, am văzut un partid care câştigă alegerile şi, la câteva săptămâni, există această tentativă de a fi înlăturat de la putere”,  a declarat sursa citată, la Antena 3.

Carmen Avram, locul doi pe lista PSD la europarlamentare
Carmen Avram, locul doi pe lista PSD la europarlamentare

Carmen Avram, despre PSD: “Am prins drag de el şi am început să îl respect

“După care l-am văzut asaltat în moduri în care nu credeam că mai e posibil, şi dinăuntru, şi dinafară. Şi l-am văzut în această zbatere de a ţine piept presiunii. El, întâi şi întâi, nu cedează şi mai are timp să rezolve şi lucruri. Şi m-am uitat la el, la acest partid şi cumva, pentru prima dată în istoria mea personală, am prins drag de el şi am început să îl respect.

Am început să simt pentru el lucruri pe care nu am crezut că pot să le simt. S-au întâmplat lucruri în aceşti ultimi 2 ani, care pentru mine au fost şocanţi. Şi forţa acestor oameni, care au fost huiduiţi, huliţi, scuipaţi, în toate felurile, forţa acestor oameni de a duce mai departe o misiune pe care şi-au asumat-o şi au câştigat-o în mod legal”, a spus Carmen Avram.