Life

Cum a ajuns Chef Scărlătescu de la Chefi la cuțite pe micile ecrane. “Stăteam cu picioarele în apă, pusesem un tomberon între noi și…”

23.09.2020 | 12:30
Cum a ajuns Chef Scarlatescu de la Chefi la cutite pe micile ecrane Stateam cu picioarele in apa pusesem un tomberon intre noi si
ADVERTISEMENT

Chef Cătălin Scărlătescu este printre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari din România. Însă juratul de la “Chefi la cuțite” nu a fost celebru încă de la începutul carierei culinare. Acesta a făcut dezvăluiri uimitoare despre cum a ajuns pe micile ecrane în urmă cu zece ani.

Pasionat de arta culinară încă din copilărie, Chef Scărlătescu și-a dorit întotdeauna să fie bucătar. Visul său a devenit realitate, însă a devenit cunoscut mai ales atunci când a debutat pe micile ecrane. Începutul nu este ușor pentru nimeni, iar celebrul bucătar nu face excepție, conform spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Chef Scărlătescu uimește mereu telespectatorii și nu doar prin talentul său în bucătărie, dar și prin umorul său în emisiunile culinare. Acesta a dezvăluit cât de greu a fost începutul carierei sale în televiziune și ce obstacole a întâmpinat.

Chef Cătălin Scărlătescu, despre debutul pe micile ecrane

Un simplu telefon a reprezentat următorul pas în cariera lui Cătălin Scărlătescu. Acesta se afla la mare cu un prieten din copilărie atunci când a aflat veștile uimitoare. A fost sunat să participe ca jurat la un show culinar, iar starea de euforie provocată de această veste l-a emoționat peste măsură.

ADVERTISEMENT

“Eram la mare, pe plajă, cu un coleg din clasa a V-a. Stăteam cu picioarele în apă, pusesem un tomberon între noi și jucam table. La un moment dat, mi-a sunat telefonul și am fost anunțat că voi face parte din juriul unui cooking show.

Mi-a scăpat telefonul din mână, direct în apă. I-am scos repede cartela, am pus-o la uscat, am folosit un alt telefon și abia a doua zi am fost sunat din nou pentru a stabili o primă întâlnire”, a declarat acesta pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

În aceeași perioadă i-a cunoscut atât pe colegii săi, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, cât și pe producătorul emisiunii la care urma să fie jurat. Faptul că urma să facă parte dintr-un cooking show părea ceva neobișnuit pentru Cătălin Scărlătescu, care a fost destul de emoționat la început. Cu toate încurajările primite, faptul că nu avea experiență în televiziune îl speria.

Chef Scărlătescu nu știa ce înseamnă televiziunea sau ce presupune. Primul an a fost unul greu, mai ales pentru că nu a renunțat la locul de muncă pe care îl avea înainte de a debuta în televiziune.

ADVERTISEMENT

“Eu nu mai înțelegeam nimic. La început, mi-a fost frică de televiziune, nu știam ce înseamnă, ce presupune, de asta în primul an nici nu am renunțat la locul de muncă pe care îl aveam, le-am făcut pe amândouă în paralel.”, a declarat el pentru aceeași sursă.

În prezent, Cătălin Scărlătescu este un celebru jurat al emisiunii “Chefi la cuțite”, alături de Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici...
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici măcar o echipă puternică
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La...
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La 26 de ani, Andrei Obreja a studiat în Anglia şi va conduce o comună din Timiş
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase...
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase multimilionarul celebru care l-a jignit incalificabil!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
E OBLIGATORIU pentru TOȚI românii de la 1 IANUARIE 2025. ANUNȚUL ministrului Marcel...
E OBLIGATORIU pentru TOȚI românii de la 1 IANUARIE 2025. ANUNȚUL ministrului Marcel Boloș
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10...
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10 metri înălțime
Toți românii care plătesc facturi au o nouă obligație. S-au făcut mari modificări
Toți românii care plătesc facturi au o nouă obligație. S-au făcut mari modificări
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în...
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în fața tuturor - FOTO
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în...
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în locul lui Moni! Cum au reacționat Iri și Irinuca? FOTO