Life

Cum a ajuns Daria Radionova atât de bogată. Detalii neștiute din viața iubitei lui Alex Bodi

26.11.2020 | 14:34
Cum a ajuns Daria Radionova atat de bogata Detalii nestiute din viata iubitei lui Alex Bodi
Cum a ajuns Daria Radionova atât de bogată. Detalii neștiute din viața iubitei lui Alex Bodi. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Daria Radionova, iubita de origine rusă a lui Alex Bodi, a devenit cunoscută în Marea Britanie după ce s-a afișat pe străzile Londrei cu un bolid decorat cu Swarovski. Tânăra formează un cuplu cu afaceristul din Mediaș, au ajutorul căruia s-a făcut remarcată și în România, însă puțini știu detalii din viața ei. 

Este cunoscut faptul că Daria are câteva afaceri de succes în Marea Britanie și duce o viață de lux, însă altă persoană ar fi stat la baza averii impresionante a tinerei de doar 27 de ani.

ADVERTISEMENT

Potrivit cancan.ro, Daria Radionova ar fi fost sprijinită de un indian cu foarte mulți bani nu doar în afaceri. Bărbatul i-ar fi cumpărat accesorii de mii de euro și haine de firmă, iar cei doi ar fi fost împreună pentru o vreme.

Cum a ajuns Daria Radionova atât de bogată. Detalii neștiute din viața iubitei lui Alex Bodi

Daria Radionova conduce mașini de lux, poartă haine de firmă și are întotdeauna o geantă de câteva mii de euro la ea. Este normal să își permită, din moment ce deține un magazin de haine și un salon de masaj în Londra, afaceri pentru care susține că ar fi muncit de una singură.

ADVERTISEMENT

Persoane care cunosc situația au declarat pentru sursa citată mai sus că averea Dariei Radionova are la bază finanțarea unui indian foarte bogat cu care a fost împreună. Bărbatul ar fi ajutat-o să-și deschidă afacerile și i-ar fi dăruit numai cadouri scumpe.

Locuința Dariei se află în zona centrală a Londrei, o vilă de lux unde tânăra plătește peste 6.000 de lire sterline, bani care îi aparțin aceluiași indian. Relația lor a fost una ascunsă, bărbatul fiind căsătorit și cu șase copii acasă.

ADVERTISEMENT

Sursele respective au mai menționat faptul că indianul i-a oprit Dariei orice finanțare din momentul în care a aflat de relația ei cu Alex Bodi, pentru care a rămas atâta timp în România. Astfel, aceasta ar fi oscilat între Alex Bodi și iubitul indian care o aștepta la Londra.

„Sponsorul” Dariei ar fi părăsit-o după ce a aflat că tânăra este împreună cu Alex Bodi și că așteaptă ca acesta să iasă din închisoare. Furios peste măsură, indianul nu doar că nu i-a mai dat bani, dar ar fi pus și „sechestru” pe bunurile pe care i le-a oferit de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Au existat și zvonuri potrivit cărora șatena și-ar fi vândut din gențile scumpe prin România pentru că ar fi rămas fără bani, însă este greu de crezut că ar putea recurge la un astfel de gest din moment ce are milioane de euro în cont.

Deși prietenii lui Alex Bodi ar fi sfătuit-o să se întoarcă la Londra, Daria Radionova nu vrea să plece și locuiește în continuare în vila luxoasă a afaceristului.

ADVERTISEMENT