News

Cum a ajuns, de fapt, Elena Udrea, în România. Adrian Alexandrov, iubitul ei, a făcut dezvăluirea

08.07.2019 | 21:17
Cum a ajuns de fapt Elena Udrea in Romania Adrian Alexandrov iubitul ei a facut dezvaluirea

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a ajuns în această dimineață în România. Avocatul Veronel Rădulescu a confirmat zvonurile conform Udrea a ajuns în țară. Ulterior, chiar Elena Udrea a scris pe contul personal de Facebook că a ajuns ”acasă”. Adrian alexandrov, iubitul fostului ministru a dezvăluit cum a ajuns aceasta în România.

Elena Udrea a intrat în țară prin vama Giurgiu

Fostul ministru Elena Udrea a ajuns luni dimineață, în jurul orei 06.00, în România. Udrea a precizat că a renunțat ”de bunăvoie” la statutul de refugiat în Costa Rica și a luat decizia de a se întoarce acasă încă din luna decembrie a anului trecut. Adrian Alexandrov a dezvăluit cum a intrat în țară iubita sa.

Fostul ministru a ales să zboare de la Frankfurt la Sofia. Elena Udrea nu a mai vrut să aștepte o zi în Germania și a ales să zboare imediat la Sofia. Astfel, din Sofia fostul ministru a luat mașina și a intrat în România prin vama Giurgiu. „Am trecut la 6 dimineaţa graniţa. Am mâncat la Sofia şi a mers încet pe drum. E foarte simplu și ușor de verificat”, a declarat Adrian Alexandrov.

Iubitul Elenei Udrea a ținut să sublinieze că zborul din Frankfurt a plecat la ora 19:30 și trebuia să ajungă la Sofia la 22:20, dar a avut o întârziere de 20 de minute.

Udrea vrea să își boteze fetița în biserica în care s-a rugat să devină mamă
Elena Udrea a ajuns în România luni dimineață prin vama Giurgiu. Fostul ministru a scris pe Facebook despre motivul reîntoarcerii sale
Sursa foto: Facebook.com

Elena Udrea a făcut primele declarații după revenirea în România

Elena Udrea a scris un mesaj pe pagina personală de Facebook în care a confirmat faptul că a ajuns ”acasă”. Fostul ministru plănuia să revină în România încă de când a fost arestată în Costa Rica în decembrie 2018. „Da, m-am întors în România. Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pentru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și închiderea procedurii de extrădare.”, a scris Udrea pe Facebook.

Fostul ministru a mai scris că a așteptat cu nerăbdare momentul reîntoarcerii. „Nu mi-am dorit niciodată să trăiesc în altă parte decât în țara mea și am așteptat cu nerăbdare momentul în care să mă pot întoarce.  Vreau să îmi cresc copilul acasă, să o botez la biserică unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea și cei cu adevărat apropiați mie, alături de noi.”, a mai scris Udrea.