Life

Cum a ajuns, de fapt, Monica Columbeanu în America. A făcut 10.000 de euro în primele patru zile

10.05.2021 | 09:18
Cum a ajuns de fapt Monica Columbeanu in America A facut 10000 de euro in primele patru zile
Cum a ajuns, de fapt, Monica Columbeanu în America. A făcut 10.000 de euro în primele patru zile. Sursa foto: monden.ro
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu, Monica Gabor, trăiește acum în SUA alături de actualul partener, însă puțini știu cum a ajuns acolo și câți bani a făcut în doar câteva zile. Fostul fotomodel a avut un sprijin care a chemat-o în Los Angeles, în urmă cu câțiva ani. 

Monica Gabor a decis să plece în America pentru a-i asigura un viitor mai bun fiicei ei, Irina, pe care o are împreună cu Irinel Columbeanu. Însă tânăra nu a ajuns acolo de una singură, ci cu ajutorul unei creatoare de modă.

ADVERTISEMENT

În primele patru zile de când a ajuns în SUA, Monica a câștigat sume mari de bani, după ce a defilat pentru timișoreanca Lorena Sârbu, care deține o agenție de modelling.

Cum a ajuns, de fapt, Monica Columbeanu în America. A făcut 10.000 de euro în primele patru zile

Fosta doamnă de la Izvorani a divorțat de Irinel Columbeanu în urmă cu zece ani, iar vestea a zguduit lumea showbiz-ului la acel moment. După multe scandaluri, cei doi au ajuns să aibă o relație bună de dragul fiicei lor, iar Monica Gabor trăiește în SUA, alături de partenerul ei și de Irinuca.

ADVERTISEMENT

Nu sunt mulți cei care știu cum a ajuns, de fapt, tânăra în America. Lorena Sârbu a fost cea care a chemat-o în Los Angeles pe Monica Gabor, potrivit cancan.ro. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu spunea atunci că merge să facă bani pentru a-i asigura fetiței ei un viitor mai bun.

Monica Gabor a defilat patru seri pentru Lorena Sârbu, deținătoarea unei cunoscute agenții de modelling, cu ținute semnate chiar de timișoreancă. Fosta doamnă Columbeanu ar fi primit 10.000 de dolari pentru prezentările de modă, doar o parte din bani fiind trecuți pe contract, ca să fie evitate impozitele.

ADVERTISEMENT

La acel moment, Monica Gabor a fost suspectată că ar fi încălcat legile din SUA și că s-ar fi folosit de viza VIP, pe care a obținut-o cu ajutorul agenției Elite Modelling ca să ajungă pe continentul american și să lucreze „la negru”.

Cu ce se ocupă acum Lorena Sârbu

Lorena Sârbu este căsătorită acum Toby Crabel, un multimilionar din Statele Unite ale Americii, cu care locuiește în Los Angeles, și au îmăreună trei copii: Andrei (17 ani) și gemenele Ella Ivy şi Ava Eleonora Ann (6 ani). Conform sursei citate mai sus, aceasta ar fi plătit o tânără de 25 de ani cu 50.000 de euro pentru a-i purta gemenele în pântec.

ADVERTISEMENT
Lorea Sârbu, creatoare de modă
Lorea Sârbu, creatoare de modă. Sursa foto: careers-business.ro

Lorena Sârbu a studiat psihologia, însă în anii  ’90 a plecat în SUA pentru a studia designul vestimentar la International Academy of Design&Technology, apoi la International Academy of Design&Technology din Los Angeles, orașul în care s-a mutat ulterior.

Creatoarea de modă a ajuns să facă ținute pentru marile nume de la Hollywood, cum ar fi Jennifer Lopez, Blake Lively, Sofia Vergara, Eva Longoria sau Kelly MacDonald. Lorena Sârbu a fost inclusă în Top 100 al celor mai influenți creatori de modă, fiind clasată pelocul 68.

ADVERTISEMENT