Life

Cum a ajuns Denisa Tănase milionară în euro în doar 3 ani. Afacerea care i-a adus foarte mulți bani

Denisa Tănase a devenit milionară în euro în doar trei ani! Fosta membră a trupei Bambi învârte bani cu lopata cu afacerea sa!
01.04.2023 | 19:18
Cum a ajuns Denisa Tanase milionara in euro in doar 3 ani Afacerea care ia adus foarte multi bani
Denisa Tănase și soțul ei au credit un adevărat imperiu financiar. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Denisa Tănase a dat lovitura – e puțin spus! Cântăreața cunoscută pentru că făcea parte din trupa Bambi și-a creat un adevărat imperiu financiar. Artista a reușit să fie milionară în euro în doar trei ani.

Denisa Tănase, milionară în euro în 3 ani. Afacerea de cosmetice și parfumuri a dus-o la un alt nivel

Denisa este patroana firmei de produse cosmetice My Geisha, brand care are deja magazine cosmetice deschise în aproape toată țara. Cum a reușit vedeta muzicii ușoare să ajungă la un asemenea nivel?

ADVERTISEMENT

Chiar ea a povestit recent despre cea mai mare reușită a vieții sale! Firma pe care o conduce i-a adus niște venituri la care nu visa niciodată pe vremea când toată lumea o asocia cu trupa Bambi ori cu diferite relații în peisajul monden.

Denisa Tănase a mărturisit că drumul spre succesul antreprenorial nu a fost ușor. Mai mult, părinții ei au fost destul de reticenți când au aflat cu ce vrea să se ocupe după ce a lăsat-o mai moale cu muzica.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu postat pe TikTok, frumoasa blondină a făcut o serie de dezvăluiri, în premieră, despre drumul spre milioanele de euro!

Denisa Tănase
Denisa Tănase, extrem de mândră de business-ul ei. Foto: Instagram

Soțul ei, Mircea Brânzei, un stâlp important! Familia a strâmbat din nas când a aflat cu ce vrea să se ocupe

O parte din banii pe care i-a investit Denisa în afacerea sa, în care îi este aproape și soțul ei, Mircea Brânzei, au venit din sumele strânse, adunate din perioada de glorie a trupei Bambi. De asemenea, experiența ca artistă a învățat-o ce înseamnă un management eficient.

ADVERTISEMENT

„L-am cunoscut pe Mircea, care era deja antreprenor. Lui i s-a părut o provocare cu parfumurile, eu doar îi povesteam despre ele din pasiune. Și mi-a spus atunci că în primul an vom face 60.000 de euro. Pentru mine, era o sumă foarte greu de atins. Și uite că am făcut, de fapt, chiar mai mult. Ăla a fost momentul de renaștere.

Sora, mama, tata nu priveau cu ochi buni faptul că eu la 30 de ani mă apuc să fac altceva după o viață de muncă. Credeau că pierd timpul. În primul an și jumătate, i-am convins, însă că este o direcție bună”, a dezvăluit Denisa Tănase pe rețeaua chineză de socializare.

ADVERTISEMENT

Tot ea a mai completat cu faptul că în anii dinaintea lansării firmei de produse de înfrumusețare și parfumuri nu s-a mai regăsit deloc în proiectul Bambi, unul care a început să apună în mod vizibil pentru toată lumea.

 

ADVERTISEMENT