Fotbal intern

Cum a ajuns Dinamo la a treia victorie consecutivă! Decizia care a produs descătuşarea “câinilor”

06.05.2021 | 09:17
Cum a ajuns Dinamo la a treia victorie consecutiva Decizia care a produs descatusarea cainilor
Cum a ajuns Dinamo la a treia victorie consecutivă! Decizia care a produs descătuşarea "câinilor" (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Dinamo a învins-o pe Poli Iaşi, scor 2-1, şi a ajuns la a treia victorie consecutivă în play-out. “Câinii” au sărit peste locurile de baraj, iar FANATIK îţi prezintă decizia care a produs descătuşarea jucătorilor lui Dusan Uhrin.

În urmă cu trei etape, înainte de meciul cu FC Voluntari, Dinamo părea condamnată la o dublă de baraj sau, mai grav, la retrogradarea directă în Liga 2. Succesul din “Groapă”, 2-0 cu ilfovenii, a adus speranţă în rândul fanilor, iar DDB a decis să-i motiveze pe jucători.

ADVERTISEMENT

Decizia care a ajutat-o pe Dinamo să ajungă la trei victorii consecutive

După victoria cu FC Voluntari, cu o zi înainte de meciul cu Viitorul, jucătorii lui Dusan Uhrin au primit vestea că un succes contra echipei lui Gică Hagi le va aduce încă o primă din partea ultraşilor. A fost vorba de un bonus de 15.000 de euro, iar “câinii” au zburdat la Ovidiu.

Din informaţiile FANATIK, banii au ajuns deja la jucători şi la membrii staff-ului tehnic, astfel că meciul cu Poli Iaşi a fost abordat cu un mic plus în conturi. Ca să continue tradiţia care le-a adus succesul cu Viitorul, fanii au plusat şi au anunţat în ziua partidei din Copou că aceeaşi primă va fi împărţită în cazul unei noi victorii.

ADVERTISEMENT

Dinamo a câştigat şi meciul cu Poli Iaşi, scor 2-1, astfel că fanii din DDB vor trebui să mai trimită încă 15.000 de euro spre jucători si staff-ul tehnic. Cu trei victorii, “câinii” au pus mâna pe 45.000 de euro, iar fanii vor să continue tratamentul şi pentru următoarele meciuri.

“Banii sunt importanți, dar cel mai important e să jucăm pentru noi, e imaginea noastră în joc și eu nu aș vrea s-o pătez”, spunea Deian Sorescu după Viitorul – Dinamo 1-2. “Orice sumă e binevenită, a fost de bun augur”, l-a completat Paul Anton, semn că primele i-au motivat pe “câini”.

ADVERTISEMENT

Dinamo poate termina nesperat un sezon de coşmar

Cu patru etape înainte de finalul play-out-ului, Dinamo ocupă locul 5 şi a scăpat pentru momenz de poziţiile care duceau spre baraj. Pentru “câini” urmează partida cu Hermannstadt, meci programat sâmbătă, de la ora 21:15, iar o victorie şi un joc al rezultatelor favorabile pot creşte şi mai mult şansele “câinilor” de a rămâne în Liga 1.

Salvarea de la retrogradare ar însemna bifarea unui obiectiv important pentru finalul unui sezon de coşmar, însă Dinamo poate să spere la mai mult. “Câinii” vor juca pe 11 mai returul semifinalei cu Astra, iar elevii lui Dusan Uhrin pot visa, cel puţin în urma ultimelor rezultate, că vor întoarce scorul din tur, când giurgiuvenii s-au impus cu 1-0.

ADVERTISEMENT

O calificare în finala Cupei României, unde U Craiova şi-a asigurat în proporţii mari locul după 3-0 în turul cu Viitorul Târgu Jiu, i-ar face pe fanii lui Dinamo să vină cu o nouă primă, mai consistentă, mai ales că în joc e trofeul şi un loc în UEFA Europa Conference League.

ADVERTISEMENT
Tags: