Life

Cum a ajuns Dorian Popa la penitenciarul Jilava. Gestul impresionant făcut pentru deținuți

12.12.2020 | 10:25
Cum a ajuns Dorian Popa la penitenciarul Jilava Gestul impresionant facut pentru detinuti
ADVERTISEMENT

Dorian Popa a făcut o vizită neașteptată la penitenciarul Jilava, iar fanii acestuia au fost surprinși de primirea de care a avut parte actorul din partea deținuților.

Anul trecut, Dorian Popa a făcut o filmare pentru o producție chiar la penitenciarul Jilava, aflându-se la bustul gol. Imaginile respective, filmate cu telefonul mobil, au fost făcute publice recent.

ADVERTISEMENT

Scena cu pricina a fost filmată chiar pe terenul de sport al cunoscutului penitenciar, iar Liviu Vârciu a fost cel care trebuia să îl învingă în luptă pe Dorian Popa.

Dorian Popa, gest impresionant față de deținuții penitenciarului Jilava. Cum a fost primit artistul

Filmarea respectivă este, cel mai probabil, făcută în urmă cu un an și jumătate, iar acum a devenit virală în mediul online. Din imaginile surprinse pe camerele telefonului, Dorian Popa se afla la bustul gol, iar deținuții l-au primit cu multă căldură pe artist.

ADVERTISEMENT

Încântați de prezența cântărețului Dorian Popa, infractorii s-au strâns în număr impresionant la gardul penitenciarului și l-au primit pe artist cum se cuvine, fiind nerăbdători să vadă lupta dintre el și Liviu Vârciu.

După ce lupta s-a terminat, deținuții l-au invitat pe Dorian Popa la gard pentru a-i face o dedicație. Cel mai talentat dintre aceștia i-a făcut artistului un cadou de suflet și i-a cântat o manea, lucru care l-a impresionat pe cântăreț.

ADVERTISEMENT

Spre surprinderea tuturor, Dorian Popa s-a apropiat de deținuți și a ascultat cu atenție cântecul celui mai talentat dintre ei, iar la final, actorul l-a aplaudat pe acesta, surprins de vocea lui.

Gestul lui Dorian Popa i-a impresionat atât pe cei din jur, cât și pe internauții care au văzut, ulterior, imaginile respective. În mediul online, actorul din ,,Sacrificiul” a fost lăudat pentru faptul că diferențele de ordin social nu l-au determinat să acționeze diferit și i-a tratat pe deținuți într-o manieră respectuasă.

ADVERTISEMENT