Fotbal intern

Cum a ajuns eliminarea lui Briceag cu FCSB să fie benefică pentru U Craiova, înainte de meciul cu Astra

Autor: Alexandru Năstase | 26.02.2019 | 17:05
Universitatea Craiova s-a mai despărțit de un fundaș! Numărul plecărilor din defensivă a ajuns la 4

Cum a ajuns eliminarea lui Briceag cu FCSB să fie una benefică pentru U Craiova, înainte de meciul cu Astra este întrebarea pe care trebuie să și-o pună conducerea giurgiuvenilor. Șefii fostei campioane puteau să joace împotriva unei formații şi mai decimată decât va fi fi oricum, în runda următoare, dar oltenii scapă de unele probleme cu ajutorul sferturilor de finală din Cupa României.

Un lucru e sigur în acest moment. Briceag a luat roșu în derby-ul de pe Național Arena, la fel ca bosniacul Keljic și nu vor putea evolua în meciul cu formația din eșalonul al treilea, Csikszereda, urmând a fi suspendaţi pentru un meci. Asta în timp ce Nicușor Bancu și Carlos Fortes vor lipsi de la meciul cu Astra Giurgiu din ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1 Betano, din pricina cumulului de cartonașe galbene. Pentru Fortes, avertismentul încasat în jocul cu FCSB a fost al 7-lea al sezonului.

Cum a ajuns eliminarea lui Briceag cu FCSB să fie benefică pentru U Craiova, înainte de meciul cu Astra Incaierare intre jucatorii celor doua echipe Florin Tanase si Ivan Martic in meciul de fotbal dintre FCSB si Unversitatea Craiova, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 24 februarie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Încăierare între jucătorii FCSB și U Craiova

În primă fază, şi Briceag era suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, dar cel de-al doilea galben luat în meciul cu FCSB a dus la eliminare şi suspendare pentru meciul de cupă şi anularea cumulului de cartonaşe pentru meciul cu Astra.

Cum a ajuns eliminarea lui Briceag cu FCSB să fie benefică pentru U Craiova, înainte de meciul cu Astra

Vor fi schimbări importante în primul 11 al oltenilor pentru jocul de Cupă. Astfel, italianul Devis Mangia l-a chemat de urgență în cantonament pe fundașul Răzvan Popa, un fotbalist care nu a fost nici măcar în lot pentru derby-ul cu FCSB. În locul lui Keljic va intra Donkor. Oltenii au în continuare probleme și cu legitimarea lui Acka. Așa cum a anunțat FANATIK, africanul nu a primit cartea verde din partea lui Erezumspor, pentru că nu a renunțat la banii pe care îi are de primit încă de la echipa turcă.

Popescu- Dimitrov, Donkor, Tiago, Bancu- Mateiu, Fedele(Bic)- Barbut, Cristea, Mihaila- Fortes. Acesta este un posibil 11 de start pe care îl va trimite în teren italianul Mangia pentru jocul cu Csikszereda. Adversarii oltenilor din Cupă au dat lovitura în optimile de finală când au eliminat-o pe Dinamo după executarea loviturilor de departajare.

  • 3 este locul ocupat de Universitatea Craiova în Liga 1 Betano
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!