Fotbal intern

Cum a ajuns Elvir Koljic la Craiova. “Le-am recomandat să semneze cu el!”

19.11.2018 | 16:00
Cum a ajuns Elvir Koljic la Craiova Leam recomandat sa semneze cu el

Mihai Răduţ, fotbalistul de la Lech Poznan, a dezvăluit cum a ajuns Elvir Koljic la CS U Craiova. Atacantul în vârstă de 23 de ani a semnat cu gruparea pregătită de Devis Mangia un contract valabil până pe 30 iunie 2022, dar Mihai Răduţ crede că oltenii vor da lovitura.

Mihai Răduţ a dezvăluit că Elvir Koljic a fost transferat de Mihai Rotariu după ce oficialii de la CS U Craiova l-au sunat pentru a cere informaţii în legătură cu atacantul în vârstă de 23 de ani. Mijlocaşul ofensiv de la Lech Poznan a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Koljic şi a vorbit despre discuţia pe care a avut-o cu şefii din Bănie.

Mihai Răduţ, despre cum a ajuns Elvir Koljic la Craiova

“A fost coleg cu mine la Poznan, dar nu a rămas pentru că a avut foarte mult ghinion. S-a accidentat grav şi recuperarea a durat destul de mult, iar când a revenit antrenorul care l-a adus la noi a plecat. Nu a mai prins echipa şi conducerea a decis să nu îl mai transfere definitiv. Elvir este un atacant complet. E înalt, puternic, loveşte bine mingea cu capul şi cu piciorul, are un control bun în ciuda înălţimii, e profesionist. Deşi este un atacant înaint şi solid, este uimitor cât de bine loveşte şi controlează mingea şi cât de eficient intră în combinaţii. Cei de la Craiova m-au căutat, înainte să îl transfere, ca să mă întrebe de el şi le-am recomandat să semneze cu el, pentru că nu vor regreta. Probabil că deja a atras atenţia în Europa după startul bun de la Craiova, iar clubul ar putea lua bani foarte mulţi pe el atunci când îl vor vinde în străinătate, pentru că este peste nivelul actual al Ligii 1”, a spus Mihai Răduţ, conform sport.ro.

Evir Koljic se bucură alături de fanii lui CS U Craiova pe "Ion Oblemenco"
Elvir Koljic poartă fularul echipei CS U Craiova la finalul unui meci jucat pe “Ion Oblemenco”

Evlir Koljic a jucat în 8 meciuri pentru CS U Craiova, a înscris 8 goluri şi a oferit o pasă decisivă.

Tags: