Fotbal international

Cum a ajuns Ianis Hagi om de bază la Rangers? „Am stat mult închis în casă”

07.02.2021 | 09:54
Cum a ajuns Ianis Hagi om de baza la Rangers Am stat mult inchis in casa
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi este om de bază la Glasgow Rangers. E cel mai bun pasator din campionatul Scoției, iar golurile lui au adus 3 victorii echipei sale. Românul spune că a profitat din plin de perioada în care a fost obligat să se izoleze în casă.

Hagi a participat alături de antrenorul Steven Gerrard la conferința de presă premergătoare meciului cu Hamilton, de duminică, și le-a povestit jurnaliștilor ce l-a motivat în perioada în care a fost obligat să stea mai mult în casă, decât pe teren, la antrenamente.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul de 22 de ani, declarat recent cel mai periculos jucător ofensiv din Scoția, spune că a fost norocos în perioada de izolare pe care a petrecut-o alături de părinți.

Cum a ajuns Ianis Hagi om de bază la Rangers? „M-am adaptat, am stat mult închis în casă”

În perioada Sărbătorilor de iarnă, Ianis Hagi a fost vizitat în Scoția de părinți, iar acest lucru i-a dat un moral bun. În plus, acesta a spus că l-a motivat și faptul că a putut urmări meciuri nonstop.

ADVERTISEMENT

„A trebuit să mă adaptez situației în această perioadă grea, generată de pandemie. Am stat mult închis în apartament, mă uitam nonstop la meciuri de fotbal la televizor.

M-a ajutat foarte mult și faptul că părinții mei au putut să vină să mă viziteze. Am fost norocos că au stat cu mine de Crăciun și de Revelion. S-a văzut și pe teren că eram fericit. E minunat când cei dragi sunt alături de tine”, a povestit Hagi junior.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi: „Munca în echipă face diferența”

În acest sezon, Ianis Hagi a adunat deja 30 de meciuri în tricoul liderului din Scoția. Românul a adus victoria echipei sale în ultima etapă cu o execuție minunată și speră să repete isprava și duminică, când Glasgow joacă în deplasare, cu Hamilton.

Românul a ținut să amintească efortul colectiv al echipe sale și strategia impusă de legendarul Steven Gerrard. Golul marcat în etapa precedentă a fost al 5-lea al lui Hagi, în toate competițiile, pentru Rangers.

ADVERTISEMENT

”Ofensiva începe de la portar, defensiva începe de la atacant, deci de fiecare dată când marcăm sau nu primim gol e munca echipei. Meciul cu St. Johnstone a fost doar un alt meci în care am reușit să marchez. Mai avem alte partide în fața noastră până la finalul campionatului”, a spus Hai pentru Rangers TV.

ADVERTISEMENT
Tags: