Life

Cum a ajuns Inna pe lista neagră a celor de la Ferrari. Compania italiană, deranjată de activitățile vedetei

Cum a ajuns Inna pe lista neagră a celor de la Ferrari. Compania italiană este deranjată de activitățile îndrăgitei cântărețe. De unde a pornit scandalul?
15.07.2022 | 08:25
Cum a ajuns Inna pe lista neagra a celor de la Ferrari Compania italiana deranjata de activitatile vedetei
Cum a ajuns Inna pe lista neagră a celor de la Ferrari. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Inna este implicată într-un scandal cu brandul Ferrari, după ce a primit cadou un autoturism al gigantului italian în urmă cu mai bine de o lună, din partea casei de discuri Global Records, așa că se află pe lista neagră a brandului.

Inna, pe lista neagră a celor de la Ferrari

Romina Gingaș, soția lui Piero Ferrari, care deține 10% din acțiunile companiei, a explicat care este situația.

ADVERTISEMENT

În urmă cu mai bine de o lună, Inna a primit cadou un Ferrari F8 Spider de culoare roșie, în valoare de 350.000 de euro, cu 700 de cai putere, din partea global Records, după ce cântăreața a strâns peste 10 miliarde de vizualizări și streamuri la melodiile sale, fiind și cea mai ascultată artistă din Europa.

Global Records a organizat o petrecere uriașă, acolo unde Inna și-a primit cadoul de sute de mii de euro.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții companiei Ferrari acuză casa de producție că s-a folosit de imaginea brandului fără să întrebe. Inna ar putea ajunge pe lista neagră a companiei, pe care se află și celebrități internaționale.

Românca Romina Gingaș nu este de acord cu evenimentul organizat de casa de discuri, care i-a oferit Innei un Ferrari.

ADVERTISEMENT

Soția lui Piero Ferrari spune că nu a fost primită nicio cerere prin care Inna sau Global Records au cerut acordul companiei Ferrari pentru evenimentul respectiv.

“Ferrari este un brand internațional, iar când vorbim de evenimente și diverse moduri de publicitate ale persoanelor publice care se asociază cu Ferrari, trebuie respectată și partea legală ce vine din partea acestui brand pentru care s-a muncit din greu timp de 75 de ani.

ADVERTISEMENT

Am fost dezamăgită să văd un astfel de eveniment și am primit peste 10 apeluri în legătură cu acest aspect, culmea, de la clienți surprinși că cineva din Maranello și-ar fi dat vreodată acordul pentru un astfel de eveniment.”, a declarat Romina Gingaș pentru cancan.ro.

De asemenea, Romina Gingaș a precizat că nu este primul incident de acest fel în România și speră să nu se mai repete.

Ce vedete au fost implicate în scandaluri cu Ferrari

Justin Bieber se numără printre vedetele internaționale implicate în scandal cu gigantul italian.

În urmă cu șapte ani, artistul de origine canadiană și-a achiziționat un Ferrari pe care l-a lăsat, timp de două săptămâni, în parcarea unui club din Beverly Hills.

Un membru al personalului său a găsit mașina. Justin Bieber a decis să schimbe culoarea autoturismului și să o vopsească într-un albastru metalizat. A vopsit și emblema de pe volan în aceeași culoare, a modificat jantele și a scos mașina la licitație.

Cântărețul nu a urmat recomandările și indicațiile codului de etică stabilit de Ferrari, care își protejează imaginea.

Justin Bieber a intrat pe lista neagră a companiei și îi va fi foarte greu să fie scos de acolo. Acest lucru înseamnă că nu își poate achiziționa un nou Ferrari în viitor.

Antonio Camassa, vicepreședintele Ferrari Club Italia, a spus că cei care provoacă prejudicii de imagine companiei pot ajunge pe lista neagră.

Un alt star care a avut probleme cu gigantul italian este Nicolas Cage. Actorul a fost acuzat că a vândut un Ferrari rar la un preț mult sub cel al pieței.

În 2020, rapperul 50 Cent s-a plâns de o defecțiune a mașinii pe rețelele sociale. Acest lucru i-a adus, implicit, probleme cu Ferrari.

Philipp Plein a fost dat în judecată de Ferrari pentru că a utilizat brandul fără acord. Designerului vestimentar i-au fost cerute daune de imagine în valoare de 10 milioane de euro. Ferrari a câștigat procesul, iar creatorul de modă a plătit, în cele din urmă, 300.000 de euro.

Rapperul Tyga și fostul boxer Floyd Mayweather au ajuns și ei pe lista neagră a companiei.

ADVERTISEMENT
Tags: