Life

Cum a ajuns Ioana Ginghină victima negaționiștilor pandemiei: „Nu înțeleg de ce nu se respectă legea”

Ioana Ginghină a fost criticată recent pentru că poartă mască. Vedeta a povestit prin ce a trecut, pentru Fanatik.
13.10.2021 | 11:31
Cum a ajuns Ioana Ginghină victima negaționiștilor pandemiei: „Nu înțeleg de ce nu se respectă legea”
Ioana Ginghină a ajuns să fie criticată pentru că respectă legile
ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină a primit critici din partea anumitor persoane pentru faptul că… respectă legea! Îndrăgita actriță a declarat pentru FANATIK că nu înțelege de ce unii se încăpățânează să nu respecte legea, indiferent din ce tabără ar face parte.

Frumoasa artistă a spus că nu vrea să vorbească urât despre semenii ei, pentru că respectă crezurile tuturor, dar de aici până la a fi criticată pentru faptul că respectă legea este cam mult.

Fanatik a contactat-o pe actriță pentru a-și spune părerea despre situația pe care o traversăm și de ce crede că lumea este atât de înverșunată, căzând pradă extremismului de multe ori.

ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină, criticată pentru că respectă legea: „Din păcate, există și pe stradă astfel de persoane”

Răutățile și atacurile la adresa vedetei au venit după ce aceasta a pus un story din interiorul unui salon de înfrumusețare, unde, conform legii, masca este obligatorie.

Unii i-au scris că și-au schimbat părerea despre ea după ce au văzut-o cu mască, lucru care a contrariat-o pe actriță.

ADVERTISEMENT

„Nu mai contează de ce părere ești, că ești pro sau contra Covid. Ideea e că trebuie să respectăm legea. Faptul că mă critică pe interne, ce pot să zic? Le-am dat block.

Nu mă deranjează că mă critică. Din păcate există și pe stradă astfel de persoane, iar acolo nu le poți da block. Nu înțeleg de ce nu se respectă legea. Dacă aceiași oameni ar fi în altă țară ar respecta legea de frică”, a declarat Ioana Ginghină pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Pandemia doar ne-a mai stârnit un pic”

Întrebată dacă este de părere că pandemia a contribuit la o accentuare a stării de irascibilitate, Ioana nu crede foarte mult în teoria aceasta. Susține că întotdeauna au existat voci care să se plângă de ceva, indiferent de ce temă majoră se dezbătea în societate.

„Mereu am fost așa. Când au fost alegeri, oamenii se enervau. Ne supărăm fie pe oamenii de alte naționalități. Odată ne supărăm că au alte culori de piele, ori alte apucături privind sexualitatea.

ADVERTISEMENT

Noi nu putem fi în acord cu toate. Pur și simplu trebuie să comentăm mereu ceva. Tot timpul o să fie ceva. Noi eram așa și înainte. Pandemia de coronavirus doar ne-a mai stârnit un pic”, a concluzionat Ginghină.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri