Life
notix pixel id

Cum a ajuns Irina Fodor la Chefi la cuțite. Ce a făcut soțul ei, prezentatorul Răzvan Fodor

05.05.2021 | 21:00
Cum a ajuns Irina Fodor la Chefi la cuțite. Ce a făcut soțul ei, prezentatorul Răzvan Fodor
Cum a ajuns Irina Fodor la Chefi la cuțite. Ce a făcut soțul ei, prezentatorul Răzvan Fodor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Irina Fodor a ajuns să preia ștafeta emisiunii culinare „Chefi la cuțite”, dar cum a ajuns vedeta în această ipostază? Prezentatorul show-ului Burlacul, Răzvan Fodor, nu este deloc străin de succesul soției. 

Cântărețul este foarte plăcut de patronii de la Antena 1, unde în ultima vreme a fost concurent la Asia Express și nu numai. Artistul este acum la cârma unei emisiuni matrimoniale, reușind să o aducă și pe partenera sa de viață în acest mediu.

Răzvan Fodor a fost filmat în compania patronilor de la „Chefi la cuțite” chiar înainte ca soția sa, Irina, să facă marele anunț despre proiectul său. Vedeta susține că a ajuns în această echipă datorită destinului, lucru pe care l-a transmis într-un mesaj.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor, ajutată de soț pentru proiectul Chefi la cuțite? Ce a făcut Răzvan

„Cred că a zis, Universul, în sinea lui: Păi bine măi, fată, ți-am dat soț mișto, pasionat de bucătărie, și în 13 ani nu s-a prins mai nimic de tine? Ia că îți dau eu și la muncă trei chefi, să văd cum o mai scoți la capăt!”. Așadar, ne vedem de la 20:30”, a scris Irina Fodor pe Instagram.

Șatena a dat ”vina” pe karmă, dar dacă Răzvan Fodor a tras câteva sfori pentru ea? Oamenii sunt convinși că s-au aliniat planetele pentru ea prin prisma proiectului de la Antena 1, acolo unde urmează să fie văzută până la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

„Exact ce meritai”, „Să se alinieze toate planetele pentru tine, meriți”, „Universul te iubește”, „Ce tare! Chiar mă gândeam cine o să o înlocuiască pe Gina”, sunt o parte din mesajele internauților.

Irina Fodor, dor imens la plecarea lui Răzvan Fodor în Turcia

„În zece ani, niciodată nu am fost atâta timp despărțiți și fără să vorbim. Nu e ușor nici măcar un pic! Vă zic sincer, îmi lipsesc de mor ritualurile noastre de seară.

ADVERTISEMENT

După o zi în care băteam fiecare Bucureștiul în lung și-n lat, ne puneam un pahar de vin și vorbeam despre tot ce s-a întâmplat și despre tot ce credeam noi că se va întâmpla. În fiecare zi, râdeam cu lacrimi din te-miri-ce. Îmi lipsește asta.

Diana îmi spune într-una că se simte ciudat fără el. Nu pot să îi spun mare lucru, că și eu simt la fel. Nu vreau să sune a tânguială, că o să spună toată lumea că nu e ca și cum l-au luat cu arcanul și a plecat la război, dar pentru noi e pur și simplu prea departe.

ADVERTISEMENT

E clar că sună a stereotip, dar când chiar ți-ai găsit jumătatea, nu e simplu să te obișnuiești fără. Când o să se întoarcă acasă, nu mă mai interesează dacă își aruncă șosetele în locuri nepotrivite, dacă vorbește urât când e la volan, dacă…orice.

Uite, nu o să îl mai cert pentru nimic! V-am zis că sunt o nevastă fantastică!”, a scris Irina Fodor pe blogul personal în momentul în care Răzvan Fodor a plecat din țară pentru filmările de la Burlacul.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri