Life

Cum a ajuns Irina Fodor la Chefi la cuțite. Ce a făcut soțul ei, prezentatorul Răzvan Fodor

05.05.2021 | 21:00
Cum a ajuns Irina Fodor la Chefi la cutite Ce a facut sotul ei prezentatorul Razvan Fodor
ADVERTISEMENT

Irina Fodor a ajuns să preia ștafeta emisiunii culinare „Chefi la cuțite”, dar cum a ajuns vedeta în această ipostază? Prezentatorul show-ului Burlacul, Răzvan Fodor, nu este deloc străin de succesul soției. 

Cântărețul este foarte plăcut de patronii de la Antena 1, unde în ultima vreme a fost concurent la Asia Express și nu numai. Artistul este acum la cârma unei emisiuni matrimoniale, reușind să o aducă și pe partenera sa de viață în acest mediu.

ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor a fost filmat în compania patronilor de la „Chefi la cuțite” chiar înainte ca soția sa, Irina, să facă marele anunț despre proiectul său. Vedeta susține că a ajuns în această echipă datorită destinului, lucru pe care l-a transmis într-un mesaj.

Irina Fodor, ajutată de soț pentru proiectul Chefi la cuțite? Ce a făcut Răzvan

„Cred că a zis, Universul, în sinea lui: Păi bine măi, fată, ți-am dat soț mișto, pasionat de bucătărie, și în 13 ani nu s-a prins mai nimic de tine? Ia că îți dau eu și la muncă trei chefi, să văd cum o mai scoți la capăt!”. Așadar, ne vedem de la 20:30”, a scris Irina Fodor pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Șatena a dat ”vina” pe karmă, dar dacă Răzvan Fodor a tras câteva sfori pentru ea? Oamenii sunt convinși că s-au aliniat planetele pentru ea prin prisma proiectului de la Antena 1, acolo unde urmează să fie văzută până la finalul sezonului.

„Exact ce meritai”, „Să se alinieze toate planetele pentru tine, meriți”, „Universul te iubește”, „Ce tare! Chiar mă gândeam cine o să o înlocuiască pe Gina”, sunt o parte din mesajele internauților.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor, dor imens la plecarea lui Răzvan Fodor în Turcia

„În zece ani, niciodată nu am fost atâta timp despărțiți și fără să vorbim. Nu e ușor nici măcar un pic! Vă zic sincer, îmi lipsesc de mor ritualurile noastre de seară.

După o zi în care băteam fiecare Bucureștiul în lung și-n lat, ne puneam un pahar de vin și vorbeam despre tot ce s-a întâmplat și despre tot ce credeam noi că se va întâmpla. În fiecare zi, râdeam cu lacrimi din te-miri-ce. Îmi lipsește asta.

ADVERTISEMENT

Diana îmi spune într-una că se simte ciudat fără el. Nu pot să îi spun mare lucru, că și eu simt la fel. Nu vreau să sune a tânguială, că o să spună toată lumea că nu e ca și cum l-au luat cu arcanul și a plecat la război, dar pentru noi e pur și simplu prea departe.

E clar că sună a stereotip, dar când chiar ți-ai găsit jumătatea, nu e simplu să te obișnuiești fără. Când o să se întoarcă acasă, nu mă mai interesează dacă își aruncă șosetele în locuri nepotrivite, dacă vorbește urât când e la volan, dacă…orice.

Uite, nu o să îl mai cert pentru nimic! V-am zis că sunt o nevastă fantastică!”, a scris Irina Fodor pe blogul personal în momentul în care Răzvan Fodor a plecat din țară pentru filmările de la Burlacul.

ADVERTISEMENT