Life

Cum a ajuns Jenna Ortega să o joace pe Wednesday Addams. Tim Burton i-a spus că este interzis să clipească

Cum a ajuns Jenna Ortega să o joace pe Wednesday Addams. Tânăra a povestit că Tim Burton i-a interzis să clipească pe platourile de filmare.
02.12.2022 | 18:39
Cum a ajuns Jenna Ortega sa o joace pe Wednesday Addams Tim Burton ia spus ca este interzis sa clipeasca
Cum a ajuns Jenna Ortega să o joace pe Wednesday Addams. Foto Captură Youtube Netflix
ADVERTISEMENT

Jenna Ortega a vorbit despre cum a ajuns să o joace pe Wednesday Addams în producția Netflix ce a ajuns rapid în top.

Cum a ajuns Jenna Ortega să o joace pe Wednesday Addams

Jenna Ortega a povestit că a ajuns să joace celebrul personaj Wednesday Addams din serialul cu același nume de pe Netflix.

ADVERTISEMENT

Aceasta a povestit că Tim Burton i-a dat un mail care a surprins-o foarte mult, mai ales pentru că se gândea că regizorul nici nu știa cine este.

Mai mult, tânăra de 20 de ani a mărturisit că a avut impresia la început că este victima unei farse pentru că nu s-ar fi gândit niciodată că va fi ea cea aleasă pentru un asemenea rol.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Jenna Ortega a spus că mereu a fost comparată cu Wednesday Addams, așa că primirea acestui rol este cu atât mai stranie.

„Într-o zi, am primit un mail de la Tim Burton în care acesta îmi spunea că dorește să se întâlnească cu mine, să discutăm despre rolul lui Wednesday. Am fost destul de surprinsă, nu știam dacă el știa cine sunt eu.

ADVERTISEMENT

De fapt, eu am fost comparată cu Wednesday toată viața, așa că totul a fost cu atât mai ciudat. M-am simțit, în primă fază, ca și cum cineva mi-ar face o farsă”, a povestit tânăra actriță într-o emisiune TV.

Tim Burton i-a interzis să clipească

Cea care interpretează rolul lui Wednesday Addams a spus că regizorul Tim Burton i-a interzis să mai clipească, lucru care i-a fost extrem de greu.

ADVERTISEMENT

Jenna Ortega se trezea în fiecare zi la 4:30 dimineața pentru a merge la filmări, dar toate eforturile sale sunt acum răsplătite pentru că serialul Wednesday este extrem de apreciat.

„A trebuit să mă asigur întotdeauna că am spatele drept, că nu îmi mișc prea mult mâinile, iar în prima săptămână de filmare a trebuit să învăț să nu clipesc deloc. Așa mi-a spus și Tim Burton: Tu nu trebuie să clipești.

Am clipit de câteva ori, căci e un lucru involuntar, pe care toți oamenii îl fac. Atunci când începeam filmările, eram foarte atentă la modul în care îmi controlez gesturile feței, trebuia să-mi relaxez mușchii.”, a mai dezvăluit tânăra.

ADVERTISEMENT
Tags: