Fotbal intern

Cum a ajuns Magaye Gueye să fie prins dopat: ”A fost la o petrecere”

09.03.2021 | 21:14
Cum a ajuns Magaye Gueye sa fie prins dopat A fost la o petrecere
Magaye Gueye Sursa: sportpictures.ro
ADVERTISEMENT

Managerul sportiv al lui Dinamo, Mario Nicolae, a dezvăluit unde ar fi consumat Magaye Gueye cocaină. Oficialul dinamovist nu este convins că fotbalistul ar fi ajuns în această situație întâmplător.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Magaye Gueye a fost prins dopat, după meciul Dinamo – FCSB 1-0. La finalul derby-ului din Cupa României, jucat pe 10 februarie, trei jucători ai ambelor formaţii au fost supuşi unui test antidoping.

ADVERTISEMENT

Mario Nicolae a declarat pentru Prosport că Magaye Gueye ar fi fost la o petrecere unde s-a consumat cocaină, dar senegalezul a încercat să-l convingă pe oficialul roș-albilor că nu a consumat substanțe interzise. ”A fost undeva la o petrecere, dar că el nu a consumat așa ceva. Ce jucător recunoaște când greșește?”, a spus managerul sportiv al ”Câinilor roșii” pentru sursa citată.

Cum a ajuns Magaye Gueye să fie prins dopat

Conform oficialului din Ștefan cel Mare fotbalistul este în stare de șoc. Gueye nu este la prima abatere și riscă să fie exclus din lotul roș-albilor, dacă se va dovedi că a consumat cocaină.

ADVERTISEMENT

”Dinamo nu va tolera sub nicio formă astfel de evenimente și incidente. Este un moment bun pentru a da o lecție tinerilor din ziua de azi. 

Nu se mai poate cu astfel de comportamente. Trebuie să ai o ținută, o conduită”, a mai spus Nicolae, pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

I-a înjurat pe oficialii din “Ștefan cel Mare”

Magaye Gueye este la a doua abatere gravă, după ce în urmă cu câteva săptămâni s-a lăsat filmat alături de două femei, în timp ce-i înjura pe oficialii dinamoviști.

Luat la întrebări de suporterii acționari din Ștefan cel Mare, Gueye și-a cerut scuze pentru momentul amintit și conflictul a fost aplanat.

ADVERTISEMENT

Magaye Gueye a semnat cu Dinamo în octombrie anul trecut, liber de contract. Până să ajună în România, senegalezul jucase în Azerbaijan, la Qarabag.

ADVERTISEMENT