Life

Cum a ajuns Maria Constantin să cântărească 54 de kilograme. Ce mănâncă într-o zi normală

Maria Constantin este apreciată în lumea muzicală și pe lângă asta se bucură de o siluetă de invidiat.
10.10.2021 | 13:14
Cum a ajuns Maria Constantin sa cantareasca 54 de kilograme Ce mananca intro zi normala
Cum a ajuns Maria Constantin să cântărească 54 de kilograme. Ce mănâncă într-o zi normală. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară a dezvăluit cum a ajuns să cântărească 54 de kilograme. Secretul vedetei a ieșit la iveală abia acum, odată cu meniul de care ține cont.

Blondina a spus ce mănâncă într-o zi normală pentru a avea un trup tras prin inel la care foarte multe femei visează și pentru care trag din greu la sala de fitness.

ADVERTISEMENT

Ei bine, Maria Constantin reușește să fie suplă datorită unui regim alimentar de la care nu se abate niciodată, fie că este pe drumul spre concert, fie că este în vacanță.

Maria Constantin, siluetă de invidiat. Cum reușește să se mențină în formă maximă

„Dimineața îmi fac un mic dejun copios, cu pâine prăjită, ou ochi prăjit, avocado. La prânz sunt înnebunită după supele cremă.

ADVERTISEMENT

Prefer supa cremă de ciuperci, care se prepară rapid și este și sănătoasă. Iar cina încerc să fie mai slab calorică.

Și optez pentru o salată de spanac, cu bucățele de brânză slabă, nuci, rodie, semințe”, a dezvăluit Maria Constantin pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață de muzică populară adoră legumele și peștele pe care reușește să le consume destul de des. Somonul este preferatul solistei.

În felul acesta vedeta se mențină în formă maximă la cei 34 de ani ai săi. Maria Constantin a mărturisit și greutatea pe care o are datorită acestui stil de viață, și anume 54 de kilograme.

ADVERTISEMENT

„În general îmi plac legumele. Și mai consum pește foarte mult. În topul preferințelor se afla somonul”, a mai adăugat interpreta de muzică populară, mai arată sursa menționată mai sus.

Maria Constantin, prima intervenție estetică. Ce și-a făcut vedeta

Maria Constantin este una dintre cele mai frumoase soliste din noua generație de artiști și nu este de mirare că este foarte atentă la felul în care arată.

Vedeta pune foarte mare accent pe siluetă, dovadă că recent a trecut pragul cabinetelor estetice și a recurs la o intervenție chirurgicală. Artista și-a pus silicoane chiar de ziua sa de naștere.

Cântăreața de muzică populară a simțit nevoia unei mici îmbunătățiri, în ciuda faptului că se bucură de o frumusețe naturală de la Mama Natură.

ADVERTISEMENT