Sporturi

Cum a ajuns Marius Copil să joace cu Nick Kyrgios la US Open. Azi e primul meci: “Ne-am înscris cu 10 minute înainte de închiderea listelor” EXCLUSIV

Autori: Francisc Oprea, Ionut Neamţu | 28.08.2019 | 09:58
Cum a ajuns Marius Copil să joace cu Nick Kyrgios la US Open. Azi e primul joc: "Ne-am înscris cu 10 minute înainte de închiderea listelor" EXCLUSIV Marius Copil alături de Nick Kyrgios. Sursă Foto: Twitter

Marius Copil, cel care a reușit calificarea în turul doi al probei de simplu de la US Open, va juca și la dublu, alături de australianul Nick Kyrgios. Pentru un loc în runda următoarea, cei doi vor evolua împotriva perechii formată din Marcus Daniel și Ken Skupski, într-un meci ce va avea loc miercuri seară, în jurul orei României 23:00. Copil a relatat pentru corespondentul FANATIK la New York cum a ajuns să joace alături de Kyrgios.

Cum a ajuns Marius Copil să joace cu Nick Kyrgios pe ultima sută de metri

Marius Copil va juca în proba de dublu masculin – acolo unde va mai evolua și Horia Tecău – a ultimului turneu de Mare Șlem al anului alături de australianul Nick Kyrgios. Cei doi vor debuta miercuri seară, în jurul orei 23:00, iar modul în care au ajuns să facă pereche este neobișnuit. Copil recunoaște că de la venirea în America l-a contactat pe australian pentru a juca împreună, dar confirmarea lui Kyrgios a venit cu 15 minute înainte de termenul limită pentru trimiterea listelor.

Tabloul probei de dublu masculin de la US Open
Cum a ajuns Marius Copil să joace cu Nick Kyrgios la US Open. Azi e primul joc: “Ne-am înscris cu 10 minute înainte de închiderea listelor” Tabloul probei de dublu masculin de la US Open

Eu l-am întrebat pe Nick când am ajuns în America la Atlanta dacă vrea să jucăm dublu, nu era sigur, iar la Cincinnati l-am întrebat din nou, mi-a zis că a vorbit cu Andy Murray și că nu vor juca împreună și chiar în ziua când se încheia lista l-am întâlnit pe antrenorul lui Murray, mi-a zis că nu vor juca la US Open.

Mai aveam vreo 15 minute până se închidea lista și l-am căutat pe Nick Kyrgios, mi-a confirmat și ne-am înscris cu 10 minute înainte de termen. Mă înțeleg foarte bine cu el, e un băiat foarte ok, vorbim mult și în afara terenului, sper să avem cât mai multe victorii“, a declarat Marius Copil pentru corespondentul FANATIK la New York.

Marius Copil va juca alături de Nick Kyrgios în proba de dublu. Sursă Foto: Twitter
Marius Copil va juca alături de Nick Kyrgios în proba de dublu. Sursă Foto: Twitter

Marius Copil s-a calificat în turul doi al probei de simplu

Înaintea debutului în proba de dublu, Marius Copil a jucat la New York la simplu. Românul l-a eliminat pe Ugo Humberto, după un adevărat “thriller” ce a durat peste 4 ore, încheiat 6-3, 5-7, 7-6 (13-11), 4-6, 6-1.

În turul secund al probei de simplu, Marius Copil va juca împotriva francezului Gael Monfils, clasat pe locul 13 WTA.

  • 28 de ani are Marius Copil
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!