News

Cum a ajuns Mihai Bendeac în pragul sinuciderii, din cauza depresiei! Juratul iUmor a făcut dezvăluiri sensibile

09.04.2019 | 13:52
Mihai Bendeac a recunoscut ca sufera de depresie de ani buni

Mihai Bendeac nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este un actor care adevenit celebru în urma mai multor emisiuni de umor difuzate de mai multe televiziuni. Are mii de fani, face stand-up comedy, jurizează chiar emisiunea iUmor, de la Antena 1, dar oamenii nu știu cum este Mihai Bendeac atunci când camerele de filmat se opresc.

Mihai Bendeac a recunoscut că suferă de depresie de ani buni

Actorul a recunoscut recent că se luptă cu boala secolului, așa cum este cunoscută depresia. Și nu o face de un an, doi, ci din studenție, de când avea 22 de ani. Bărbatul ajuns acum la vârsta de 36 de ani a recunoscut că a vrut chiar să încheie socotelile cu viața de trei ori! 

”Am avut de luptat și cu niște probleme personale care au început pe la 22-23 de ani. Mă refer la depresii. A fost o luptă continuă. Când am ajuns în stadiul în care efectiv nu s-a mai putut, m-am dus să cer ajutor specializat și am încercat să o țin sub control. Dar e o chestie cu care trebuie să înveți să trăiești toată viața. În depresie nu există cuvântul ambiție.

A facut milioane de oameni sa rada, dar sufletul lui Mihai Bendeac este cuprins de depresie

În fazele nasoale ale depresiei există doar  „Ridică-te din pat! Ăsta e maximum de ambiție pe care poți să îl atingi. Mi s-a întâmplat să nu mă ridic din pat și trei-patru zile. E o chestie despre care nu prea se vorbește și sunt atât de mulți oameni care suferă de boala asta”, a declarat Mihai Bendeac pentru viva.ro.

Așa cum a rememorat într-o emisiune tv, a avut de-a lungul timpului trei tentative de suicid, iar în studenție a avut episoade în care s-a ars cu țigara sau un moment în care s-a trezit că era ieșit pe fereastră pe jumătate. Actorul a căutat răspunsuri la întrebările care îl frământau și așa a ajuns la religie. După ce a studiat-o cum a putut el mai bine, a ajuns la concluzia că îi este mai bine fără religia ortodoxă în care a fost botezat.