ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Cum a ajuns Panţîru titular în FCSB – U Craiova. Decizia a fost luată în ziua meciului. EXCLUSIV

Autori: Andrei Șchiopu, Cristi Coste | 22.12.2019 | 19:24
Cum a ajuns Panţîru titular în FCSB - U Craiova. Decizia a fost luată în ziua meciului. EXCLUSIV
Ionuț Panțîru. Sursă foto: sportpictures.eu

Ionuț Panțîru va fi titular în meciul pe care FCSB îl joacă pe „National Arena” în compania Universității Craiova, deși era anunțat inițial rezervă. FANATIK a aflat că Dragoș Nedelcu a simțit dureri în jurul orei 14:00 și din acest motiv fundașul stânga adus de la Poli Iași i-a luat locul.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 1,78 este cota pentru ”X2”. Vezi aici toate cotele!


Motivul pentru care Panțîru este titular în FCSB – U Craiova

Ionuț Panțîru era anunțat rezervă pentru meciul cu Universitatea Craiova, dar din cauza unor dureri pe care Dragoș Nedelcu le-a simțit în ziua partidei, Panțîru i-a luat locul în echipa de start a FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă la începutul sezonului, Ionuț Panțîru era unul dintre preferații patronului, odată cu mărirea salariului de la 6.000 de euro la 10.000 de euro, Gigi Becali nu a mai fost impresionat de evoluțiile fundașului adus de la Poli Iași.

„Panțîru o să vadă banca mult timp!”

Gigi Becali a anunțat că Ionuț Panțîru va sta pe banca de rezerve, fiind dezamăgit de evoluțiile lui: „Panțîru a fost schimbat pentru că eu sunt vinovat, pentru că eu l-am făcut cel mai mare din Europa.

ADVERTISEMENT

Avea contract 6.000 de euro și după 2 luni i-am făcut 10.000. Eu nu am știut că e om mic. Omul mic vede că are 10.000 și doarme pe teren.

Ce să mai urce el să facă învăluiri, mai bine se uită la Budescu cum pasează. Asta a făcut el. S-a uitat la adversari. Am zis să-l las în afara lotului cu Voluntari și după am vorbit cu Vintilă și l-a băgat, dar de unde.

ADVERTISEMENT

Aici e numai vina mea, dar nu mai am ce să fac Panțîru o să vadă banca mult timp. Aseară am vorbit cu el și l-am certat. L-am lăudat că e cel mai bun din Europa… La cum a jucat în ultimele meciuri nu l-aş băga nici în Liga 2, nici la Clinceni”, a spus Gigi Becali.

Totuși, Ionuț Panțîru a arătat că nu este afectat de ceea ce a declarat patronul său și a răspuns printr-o postare pe instagram cu un mesaj motivator:

ADVERTISEMENT

„Indiferent de ce zice lumea. Să lupți pentru pasiunea ta, să nu pierzi din modestie, să rămâi om, să muncești, să perseverezi, chiar dacă va trebui să o faci auzind doar păreri negative”.

  • 650.000 de euro este cota de piață a lui Ionuț Panțîru, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!