News

Cum a ajuns Rareș Bogdan șeful lui Traian Băsescu! Fostul președinte l-a votat

04.06.2019 | 16:46
Cum a ajuns Rares Bogdan seful lui Traian Basescu Fostul presedinte la votat

Candidatul Partidului Național Liberal (PNL) la europarlamentare și fostul jurnalist, Rareş Bogdan a fost ales în data de 4 iunie, marți, șef al delegației europarlamentarilor români membri ai Partidului Popular European. Decizia a fost luată în unanimitate.

Rareș Bogdan, șeful lui Traian Băsescu

Politicianul, Rareș Bogdan a fost numit în cursul acestei zile, de 4 iunie, șeful delegației europarlamentarilor români ai Partidului Popular European și astfel, a ajuns  să fie și șeful lui Traian Băsescu, deși acesta din urmă nu agrea ideea săptămâna trecută.

Decizia referioarea la numirea sa în această funcție a fost luată în unanimitate și a primit votul chiar și din partea fostului președinte, Băsescu. „Am văzut declarația lui Rareș Bogdan că va fi șeful meu, că a fost nominalizat șef al europarlmentarilor români. Sunt un om care nu a avut prea mulți șefi, iar când i-a recunoscut a trebuit să aibă mai multă carte decât el”, a declarat fostul președinte.

Delegaţia europarlamentarilor români mai cuprinde 10 membrii PNL, 2 PMP și alți 3 UDMR. Președintele de onoare al PMP, Traian Băsescu a fost ales recent europarlamentar.

Rareș Bogdan este acum șeful fostului președinte, Traian Băsescu
Traian Băsescu l-a votat pe Rareș Bogdan și acesta a ajuns șeful delegaţiei europarlamentarilor români membri PPE
Sursa foto: hepta.ro

Traian Băsescu și Rareș Bogdan, la cuțite

Cei doi politicieni pare că sunt la cuțite. Jurnalistul, Rareș Bogdan a anunțat în urmă cu câteva zile că dosarul în care fostul președinte a colaborat cu Securitatea a fost trimis în instanță. „Vă dau o veste, o informație. A fost trimis dosarul lui Traian Băsescu în instanță. Deci puteți să vedeți dacă există sau nu delațiuni făcute de Traian Băsescu. Dosarul de informator, în care îl cheamă „Petrov”. Așa am înțeles. M-am uitat pe telefon și am primit mesaj de la o persoană de bine. Eu sunt un om serios, nu fac speculații. Nu știu dacă instanța se pronunță sau nu. Ne uităm dacă e public”, a fost declarația europarlamentarului.

Nici Traian Băsescu nu a fost mai prejos și i-a dat un răspuns tăios acestuia. „Am verificat, Nu au apărut încă înregistrate. O să văd și o să mă pronunț. Dar ca să fac asta, trebuie să mă judec cu CNSAS. Nu știu ce conține dosarul, trebuie să îl văd. O să mă pronunț, nu am de gând să fac un circ mediatic. Am de gând să mă judec cât mai repede. Eu am verificat astăzi și nu era înregistrat azi la CAB. Lui Rareș Bogdan i-a venit pe mesaj în timp ce era la DC News.”, a declarat fostul președinte.