Life

Cum a ajuns să arate Costel Busuioc, supranumit ”Pavarotti din Carpați”. Nu mai este deloc ca atunci când a devenit faimos

Cum a ajuns să arate Costel Busuioc, supranumit ”Pavarotti din Carpați”. Acesta nu mai arată deloc așa cum o făcea când a devenit faimos.
17.12.2022 | 18:33
Cum a ajuns sa arate Costel Busuioc supranumit Pavarotti din Carpati Nu mai este deloc ca atunci cand a devenit faimos
Cum a ajuns să arate Costel Busuioc, supranumit ”Pavarotti din Carpați”. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Costel Busuioc a devenit faimos în anul 2008, după ce a câștigat concursul muzical “Hijos de Babel”  din Spania. Acum, la mulți ani de la momentul în care a devenit celebru, acesta s-a schimbat radical. Costel Busuioc nu mai arată deloc că atunci când a devenit faimos.

Cum a ajuns să arate Costel Busuioc, supranumit ”Pavarotti din Carpați”

Costel Busuioc a pus câteva kilograme în plus în acești ani și a dispărut din lumina reflectoarelor. În anul 2008, când a câștigat faimosul concurs, a crezut că viața lui s-a schimbat pentru totdeauna, doar că lucrurile nu au fost deloc așa cum ar fi sperat.

ADVERTISEMENT

Costel Busuioc a reușit atunci să câștige 100.000 de euro și un contract cu o casă importantă de discuri, dar acestea nu i-au adus bunăstarea materială și nici fericirea.

A avut mai multe încercări eșuate de a deveni celebru și ulterior s-a întors în România, unde trăiește și astăzi cu familia sa.

ADVERTISEMENT

Ajuns la 48 de ani, Costel Busuioc încă mai cântă și postează imagini din diferite locații pe rețelele de socializare.

Fiica lui a împlinit de curând 18 ani, motiv de mare bucurie pentru acesta și chiar s-a organizat o adunare specială la biserică pentru Sara Busuioc. Maria, cealaltă fiică a sa, a participat la X Factor și s-ar fi iubit cu un sportiv cunoscut, multiplu campion la culturism.

ADVERTISEMENT
Costel Busuioc
Cum a ajuns să arate Costel Busuioc, supranumit ”Pavarotti din Carpați” Foto Colaj Fanatik / Facebook – Artistul alături de fiica sa și un prieten

Costel Busuioc, concerte la biserici. A pierdut toți banii de la concurs

Costel Busuioc, supranumit ”Pavarotti din Carpați”, are concerte inclusiv la biserici. De asemenea, acesta mai postează uneori clipuri video cu el cântând, inclusiv unul în care cântă colinde alături de familia sa.

Costel Busuioc nu a renunțat la cântat și a rămas în țară alături de familie după ce a pierdut banii pe care i-a câștigat în urma concursului.

ADVERTISEMENT

Acesta și-a luat un teren lângă Arad pentru a-l vinde ulterior și pentru a câștiga mai mulți bani, dar criza financiară a venit și nu a mai putut vinde terenul.

Bărbatul și-a mai cumpărat  o mașină marca Opel Zafira și a investit în cursuri de cântat pentru a fi mai profesionist, și a plătit inclusiv stiliști pentru a avea o imagine impecabilă.

ADVERTISEMENT
Tags: