Life

Cum a ajuns să arate la 72 de ani celebrul Bobby din Dallas. Patrick Duffy trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Linda Purl

Patrick Duffy, renumit pentru rolul lui Bobby din serialul Dallas, s-a îndrăgostit de o vedetă la fel de celebră ca el.
03.11.2021 | 18:57
Cum a ajuns sa arate la 72 de ani celebrul Bobby din Dallas Patrick Duffy traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Linda Purl
Cum a ajuns să arate la 72 de ani celebrul Bobby din Dallas. Patrick Duffy trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Linda Purl. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actorul american și-a găsit fericirea la patru ani de la moartea soției sale, chiar în brațele vedetei Linda Purl, cunoscută pentru rolul lui Ashley Pfister din Happy Days.

Patrick Duffy nu credea că se va mai îndrăgosti după moartea partenerei sale, balerina Carlyn Rosser, cu care a fost însurat în perioada 1974 – 2017.

ADVERTISEMENT

Iată că Dumnezeu i-a rezervat planuri frumoase în continuare și i-a oferit șansa să iubească a doua oară când în calea lui a apărut actrița Linda Purl.

Patrick Duffy din Dallas și-a găsit dragostea la 72 de ani, după moartea soției. Cine este iubita actorului, Linda Purl

Patrick Duffy și Linda Purl au o relație specială, pe care o trăiesc la intensitate maximă, în ciuda vârstei înaintate. Actorul din serialul Dallas a povestit că lucrurile au evoluat treptat între ei.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, artistul în vârstă de 72 de ani susține că au trecut luni bune până când a îndrăznit să o sărute pe vedeta de 66 de ani.

În momentul de față Patrick Duffy și Linda Purl se bucură de o relație minunată, ei fiind buni prieteni de foarte mulți ani, dar au ajuns să se revadă odată cu izbucnirea pandemiei.

ADVERTISEMENT

Virusul din China i-a adus mai aproape unul de celălalt și așa au ajuns să formeze un cuplu. De atunci sunt de nedespărțit și foarte uniți.

„Am vorbit și ne-am văzut pe Zoom în fiecare seară, pentru două-trei ore, așa că am avut timp să ne explorăm istoriile personale, trecutul, iubirile.

ADVERTISEMENT

Am ascultat muzică împreună și am discutat despre subiecte pe care le-ai acoperi în luni întregi de relație. Ajungi într-un punct în care te gândești: «Totul este despre ea. Cum să-i pun zâmbetul acela pe buze?».

Am eliminat toate testele și am avut grijă să nu repetăm greșelile din relațiile anterioare. Totul e bine și drăguț”, a povestit actorul, notează filmnow.ro.

Patrick Duffy și Linda Purl, dragoste în carantină. Cum i-a unit pandemia

Drumurile i-au adus împreună chiar în timpul unei carantine în Canada, unde au stat izolați două săptămâni. În perioada respectivă aveau un proiect comun, care i-a apropiat și mai mult și i-a unit ca și cuplu.

Au locuit împreună, au gătit și s-au distrat realizând filmulețe amuzante pe care le-au postat pe Instagram. Povestea lor de dragoste a devenit mai solidă, după ce o vreme au avut parte de o relație sentimentală la distanță.

Patrick Duffy locuiește în California, în timp ce Linda Purl în Colorado, actorul în vârstă de 72 de ani fiind extrem de entuziasmat de relația care evoluează tot mai frumos pe zi ce trece.

Patrick Duffy și Linda Purl
Patrick Duffy și Linda Purl sunt împreună de un an. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cine este Linda Purl, actuala iubită a lui Patrick Duffy din Dallas

Linda Purl se iubește de aproximativ un an cu actorul din celebrul serial Dallas. Actrița și cântăreața americană în vârstă de 66 de ani este renumită la rândul ei pentru producțiile în care a jucat de-a lungul anilor.

Unul dintre rolurile majore, care au rămas întipărite în memoria telespectatorilor, este cel din „Happy Days”, unde a fost Ashley Pfister. Ulterior, a interpretat-o pe Sheila Munroe în producția „Visiting Hours”.

Mama lui Pam Beesly Helene în „The Office” este un al rol interpretat de iubita lui Patrick Duffy din Dallas. De asemenea, vedeta a semnat mai multe contracte și cu producători de seriale de televiziune, printre care se numără „Furtună secretă” (1973–1974).

ADVERTISEMENT