Life

Cum a ajuns să arate Mickey Rourke, unul dintre cei mai frumoși bărbați de la Hollywood. Botoxul l-a desfigurat total

Mickey Rourke, care era considerat în anii ’80 unul dintre cei mai frumoși bărbați de la Hollywood, a ajuns să fie desfigurat total.
01.02.2023 | 14:17
Cum a ajuns sa arate Mickey Rourke unul dintre cei mai frumosi barbati de la Hollywood Botoxul la desfigurat total
Cum a ajuns să arate Mickey Rourke, unul dintre cei mai frumoși bărbați de la Hollywood. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mickey Rourke făcea furori la începutul carierei sale de actor. Nu puțini erau cei care îl asemănau cu Marlon Brando sau James Dean.

Actorul Mickey Rourke, de nerecunoscut la 70 de ani

Lucrurile s-au schimbat mai apoi, iar pe la începutul anilor ’90, Mickey Rourk a lăsat actoria în plan secund și s-a concentrat pe box profesionist.

ADVERTISEMENT

Acest sport îi era drag încă din perioada copilăriei, iar deși al luat o pauză, actorul a revenit în forță. În total, în perioada 1964-1973, adică înainte de a debuta în actorie, acesta a câștigat 27 de meciuri, a fost înfrânt de 3 ori și eliminat de 12 consecutiv.

După revenirea din 1990, lucrurile au mers la fel de bine. Actorul a bifat atunci șase victorii majore, dar și două remize. Boxul cere însă și sacrificii.

ADVERTISEMENT

Câte intervenții estetice a suferit Mickey Rourke

În timpul meciurilor, chipul actorului a ajuns însă să fie desfigurat. Mickey Rourke a avut de două ori nasul rupt și de asemenea, a suferi răni la pomeți, limbă coaste, degete, iar în urma unui meci a suferit și o pierdere a memoriei pe termen scurt.

Pentru că și-a dorit să arate în continuare impecabil, actorul a apelat la mai multe intervenții estetice. Totuși, rezultatul final nu a fost cel dorit.

ADVERTISEMENT

Chiar actorul povestea la un moment dat că cel mai probabil nu l-a ales bine pe doctorul care s-a ocupat de el. Dovada clară este faptul că acum, actorul, care are 70 de ani nu mai seamănă deloc cu ce știam până acum.

În total, Mickey Rourke a suferit cinci operații la nas și una la pomete, ce l-a distrus însă și mai mult a fost și botoxul, spune un medic estetician.

ADVERTISEMENT

“Am avut nasul rupt de două ori și pometele zdrobit. Am făcut cinci operații la nas și una la pomete. Am nimerit la doctorul nepotrivit pentru a-mi repara fața stricată din cauza boxului”, dezvăluia actorul, pentru Daily Mail, în 2009.

Cum l-a desfigurat botoxul pe Mickey Rourke

Medicul estetician Hala Elgmati a observat la rândul său transformarea prin care a trecut actorul. În trecut, pe când avea doar 19 ani, acesta arăta impecabil, însă acum, proporțiile feței nu mai sunt aceleași.

Iar asta nu este tot, spune medicul. Hala Elgmati precizează că înfățișarea lui Mickey Rourke este acum exagerată pentru ochiul uman, din cauza unor mari greșeli.

”Intervențiile pe care le-a făcut i-au afectat serios proporțiile feței, până la punctul în care înfățișarea sa este acum destul de șocantă, exagerată pentru ochiul uman”, a spus medicul, pentru The Mirorr.

Aceasta a mai explicat că proporțiile în cazul său a fost desincronizare, iar botox-ul mult prea exagerat, în condițiile în care actorul nu are nici măcar un rid pe față.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO
Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Ce faci, prietene? Hai să mergem la ambulanță". Drogat și băut, un tânăr a adormit la volan, pe mijlocul unei străzi din Sectorul 4
Ce a putut face milionarul de 33 de ani care a fost umilit...
Ce a putut face milionarul de 33 de ani care a fost umilit doar pentru că este român. Totul s-a aflat abia acum
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de...
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de ani! Foto
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau...
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau verile
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Detalii înfiorătoare. Cu a fost ucisă doctorița de la Brăila
Detalii înfiorătoare. Cu a fost ucisă doctorița de la Brăila
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Ce se întâmplă, de fapt, la preselecțiile pentru „Vocea României. Mama unei candidate...
Ce se întâmplă, de fapt, la preselecțiile pentru „Vocea României. Mama unei candidate a rupt tăcerea: „Fiicei mele i s-a spus din start că trebuie să..”