News

Cum a ajuns să arate Nicolae Văcăroiu la 75 de ani! Imagini surprinse zilele acestea

01.04.2019 | 18:12
Cum a ajuns să arate Nicolae Văcăroiu la 75 de ani

Nicolae Văcăroiu, fostul premier al României, ajuns la vârsta de 75 de ani, a început să fie interesat de cu totul alte lucruri decât cele de odinioară. Acum duce o viață obișnuită, însă este la fel de discret în plan personal. Cu toate acestea, a fost surprins la cumpărături, alături de soția sa, părând îngrijorat de prețuri.

Cum a ajuns să arate Nicolae Văcăroiu la 75 de ani

Mai exact, cei doi s-au uitat îndelung la costul unor oale de firmă, au cântărit ofertele, fostul premier a ascultat cu atenție opinia soției, apoi și-au cumpărat produsele dorite, cu ajutorul unor vouchere.

Fost premier, președinte al Senatului și președinte interimar al țării noastre între 20 aprilie – 19 martie 2007, Nicolae Văcăroiu și-a asigurat o bătrânețe liniștită în momentul când a acceptat funcția de președinte al Curții de Conturi pe care o deține deja de 11 ani. Așadar, pe lângă salariul lunar de 14.177 lei, în declarația sa de avere sunt trecute și „diverse obiecte de argint: carafe, sfeșnice, bomboniere etc” estimate la valoarea de 50.000 de lei.

Cum a ajuns să arate Nicolae Văcăroiu la 75 de ani! Imagini surprinse zilele acestea
Văcăroiu a fost surprins la cumpărături, alături de soția sa, părând îngrijorat de prețuri

Fostul premier al României primește lunar suma de 46.356 lei pe an

Cu toate acestea, demnitarul susține că o parte din averea sa a fost agonisită din perioada 1945-2005, de unde reiese că măcar o parte din argintăria raportată în documentul oficial a fost dobândită de Văcăroiu la botezul lui, în condițiile în care fostul premier s-a născut în data de 5 decembrie 1943.

Cum a ajuns să arate Nicolae Văcăroiu la 75 de ani! Imagini surprinse zilele acestea
Văcăroiu este fost premier, președinte al Senatului și președinte interimar al țării noastre între 20 aprilie – 19 martie 2007

Un amănunt care ar putea băga zăzanie în căsnicia sa care stă în picioare de mult timp ar fi faptul că Marilena, partenera de viață, primește mai puțin decât soțul său. Mai exact, Văcăroiu încasează 37.044 lei anual, în timp ce femeia primește 46.356 lei pe an.