Life

Cum a ajuns să prezinte, de fapt, Cristina Mihaela Dorobanțu Puterea Dragostei Sezonul 3. Misterul a fost deslușit

14.07.2020 | 08:50
Cum a ajuns sa prezinte de fapt Cristina Mihaela Dorobantu Puterea Dragostei Sezonul 3 Misterul a fost deslusit
ADVERTISEMENT

Cristina Mihaela Dorobanțu va prezenta cel de-al treilea sezon din show-ul matrimonial „Puterea Dragostei”, difuzat la Kanal D. Multă lume se întreabă acum cum a ajuns fosta finalistă „Bravo, ai stil!” să ocupe acest post important, vedeta fiind cea care a lămurit misterul.

Prezentatoarea rubricii „Secrete între fete” din cadrul emisiunii „Teo Show” a mărturisit că totul a pornit din dorința ei, dar și mulțumită lui Dumnezeu care i-a îndrumat pașii spre o carieră în televiziune. Cristina Mihaela Dorobanțu a declarat că nu a ratat nicio ediție a emisiunii pe care urmează să o modereze.

ADVERTISEMENT

„Totul a pornit din dorința mea, mă visam acolo, iar Dumnezeu m-a ajutat să ajung acolo. Puțină lume știe că eu am fost o fană a emisiunii încă de la început, nu am ratat nicio ediție. Iar când mi s-a oferit această oportunitate, mi s-a părut un vis”, a spus vedeta pentru wowbiz.ro.

Cum a reușit Cristina Mihaela Dorobanțu să ocupe postul de prezentatoare la Puterea Dragostei

În plus, tânăra în vârstă de 29 de ani a mărturisit că este onorată că a fost aleasă pentru a prezenta sezonul cu numărul 3 din emisiunea matrimonială care s-a filmat până acum în Turcia. Cristina Mihaela Dorobanțu așteaptă cu sufletul la gură să înceapă treaba.

ADVERTISEMENT

„Sunt onorată să prezint emisiunea Puterea dragostei, una dintre cele mai îndrăgite producții de televiziune din România”, a mai spus frumoasa șatenă care a mărturisit că are și câțiva concurenți preferați din edițiile anterioare ale show-ului matrimonial.

Cristina Mihaela Dorobanțu este o fană înfocată a emisiunii pe care urmează să o modereze, declarând că nu a pierdut nicio ediție. Cât despre concurenții preferați până acum, aceasta a declarat că i-a plăcut foarte mult Jador, iar din tabăra fetelor, Bianca.

ADVERTISEMENT

„Jador mi-a plăcut cel mai tare, pentru că a știut ce vrea de la viață. Mi-a plăcut și Bianca, pentru puterea de a depăși situațiile dificile, pentru perseverența ei, dar și Ella, pentru povestea de iubire cu Jador”, a completat noua prezentatoare „Puterea Dragostei”, potrivit sursei citate.

Mesajul transmis de Cristina Mihaela Dorobanțu pentru concurenții următori

Totodată, vedeta a mărturisit că abia așteaptă să-i cunoască pe următorii concurenți care vor lua parte la sezonul 3. Cristina Mihaela Dorobanțu are și un mesaj pentru ei, acela de a oferi iubire în clipa în care primești același lucru de la persoana de lângă.

ADVERTISEMENT

„Timpul face ca lucrurile să capete sens. Într-o zi, oglinda la care ne uităm ne arată o versiune mai puternică și mai înțeleaptă. Singuri vom ști dacă suntem sau nu pregătiți să primim lucrurile care își croiesc drum către noi.

În această zi sunt fericită să vă anunț că mi s-a încredințat un proiect profesional important, căruia îi voi dedica tot timpul și atenția mea”, a scris aceasta pe contul de Instagram în urmă cu puțin timp.

ADVERTISEMENT