Fotbal international

Cum a ajuns Sergio Ramos la o avere de 100 de milioane de euro. În ce își investește banii starul lui Real Madrid

23.02.2019 | 21:15
Cum a ajuns Sergio Ramos la o avere de 100 de milioane de euro In ce isi investeste banii starul lui Real Madrid

Cu un salariu anual de 11,7 milioane de euro, căpitanul lui Real Madrid se implică activ în lumea afacerilor, iar spaniolii au descoperit că Sergio Ramos are o avere de 100 de milioane de euro.

Cum a ajuns Sergio Ramos la o avere de 100 de milioane de euro

Fundașul în vârstă de 32 de ani investește în trei sectoare diferite: imobiliare, cai de rasă și artă. Cea mai importantă companie a sa este Sermos 32 SL, pe care a fondat-o în 2004. Prin Desarrollos Inmobiliarios Los Berrocales SA, companie în care deține aproximativ jumătate din acțiuni, Ramos investește 60 de milioane de euro în construcția unor case în zona de nord a orașului Madrid, proiect al cărui start a fost întârziat de primărie.

Alte zece milioane de euro le-a investit Sergio Ramos în 70 de cai de rasă, având un teren de 44 hectare special pentru ei în apropierea orașului Sevilla. Unul dintre caii săi a devenit campion mondial recent. Ramos investește o sumă importantă și în domeniul artei, acolo unde are afaceri împreună cu soția sa Pilar Rubio.

În ce își investește banii starul lui Real Madrid

Sergio Ramos joacă pentru Real Madrid din 2005, an în care a fost transferat de la Sevilla. Ramos are cifre impresionante alături de clubul de pe Santiago Bernabeu. Ramos are în palmares 20 de trofee, dintre care patru Ligi ale Campionilor.

Interesant este că, deși e fundaș central, căpitanul lui Real Madrid înscrie deseori. Se află la cel mai bun sezon din carieră în prezent din acest punct de vedere, marcând 11 goluri. În total, Ramos a înscris 84 de goluri pentru Real Madrid.

Ramos a scris totodată istorie și alături de naționala Spaniei, alături de care a câștigat un Campionat Mondial și două Campionate Europene, toate în mod consecutiv, între 2008 și 2012.

Ramos a fost implicat recent într-un scandal imens în Liga Campionilor, UEFA bănuindu-l că ar fi luat intențional cartonaș roșu cu Ajax pentru a se odihni la retur.

Tags: