Sport

Tavi Popescu, rezervă în West Ham – FCSB după ce a pierdut sprijinul lui Gigi Becali și l-a iritat și pe Nicolae Dică. A gafat la golul de 2-1 la 4 minute după ce a intrat pe teren

Octavian Popescu va fi doar rezervă la Londra pentru duelul dintre West Ham United și FCSB și pare că și-a pierdut sprijinul lui Gigi Becali.
08.09.2022 | 21:18
Tavi Popescu rezerva in West Ham  FCSB dupa ce a pierdut sprijinul lui Gigi Becali si la iritat si pe Nicolae Dica A gafat la golul de 21 la 4 minute dupa ce a intrat pe teren
Cum a ajuns Tavi Popescu rezervă la Londra, cu West Ham. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
08-09-2022
20:46

Gafa lui Tavi Popescu de la golul doi al lui West Ham

Octavian Popescu a intrat pe teren în minutul 71 și a gafat la patru minute distanță, când a pierdut ușor o minge, care a ajuns ulterior la Michail Antonio.

Octavian Popescu l-a înlocuit pe Darius Olaru, care a făcut un meci foarte bun împotriva lui West Ham.

Totodată, Octavian Popescu a avut și o declarație care l-a iritat pe Nicolae Dică, după ce a spus că este mutat dintr-o parte în alta a terenului.

Cum a ajuns Tavi Popescu rezervă la Londra, cu West Ham

Octavian Popescu este departe de forma bună pe care a arătat-o în sezoanele trecute la FCSB și care l-au propulsat în echipa națională mare a României.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Tavi Popescu este de nerecunoscut și pare că și-a pierdut și sprijinul lui Gigi Becali, după ce Nicolae Dică a decis să-l țină pe banca de rezerve pentru meciul cu West Ham, tocmai un meci în care își putea crește mai mult cota de piață.

Octavian Popescu a avut și o declarație care l-a iritat pe Nicolae Dică, atunci când a spus că o cauză a formei sale slabe poate fi și faptul că este mutat de pe o poziție pe alta:

ADVERTISEMENT

„Este un început slab de sezon pentru mine, sper să rezolv cât mai curând. Poate și pentru că sunt mutat de pe o poziție pe alta, dar trebuie să dau cel mai bun randament oriunde mă bagă Mister”.

„Am apelat la un mental coach pentru dezvoltarea mea. Dacă mă ajută să mă dezvolt, e normal să merg în continuare”, a mai spus Tavi Popescu, conform sport.ro.

ADVERTISEMENT
  • 19 ani are Octavian Popescu

Gigi Becali are așteptări mai mari de la Tavi Popescu

Gigi Becali a spus că are așteptări mai mari de la Octavian Popescu și nu se mulțumește doar cu câteva faze bune făcute de puști, ci vrea ca el să fie decisiv pentru echipă:

„Normal că am așteptări de la el. Eu vreau de la un jucător tânăr de 18-19 ani să crească, câtuși de puțin. Popescu stagnează. 

ADVERTISEMENT

Eu vreau să marcheze gol, să dea mai multe pase decisive. A fost o încântare pasa de gol, dar nu poți să faci doar atât. Dar ca să iei milioane de el, trebuie să fie 3 sau 4 din alea și două goluri pe meci”.

În actualul sezon, Octavian Popescu are 2 pase decisive în 13 meciuri, în toate competițiile pentru FCSB.

  • 4.000.000 de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,60 este cota pentru „nu marchează ambele echipe” la West Ham – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT