Sport

Cum a ajuns tricoul lui James Harden la loc de onoare într-un club de striptease. Starul NBA a cheltuit o sumă imensă într-o singură noapte

08.06.2020 | 10:14
Cum a ajuns tricoul lui James Harden la loc de onoare intrun club de striptease Starul NBA a cheltuit o suma imensa intro singura noapte
ADVERTISEMENT

James Harden, vedeta echipei NBA Houston Rockets, este unul dintre jucătorii emblemă din baschetul nord-american al ultimului deceniu, candidat şi sezonul acesta la titlul de MVP.

Tricoul lui James Harden la loc de cinste într-un club de striptease

În NBA şi nu numai, e valabil cam pentru toate sporturile din SUA, în special pentru cele desfăşurate în sală, este împământenită o regulă frumoasă din partea fiecărui club de a-şi cinsti pe cei care au fost cei mai valoroşi jucători prin aşezarea tricourilor lor, cu numărul şi numele, undeva, sus, la înălţime.

ADVERTISEMENT

La James Harden nu este încă momentul, la cei 30 de ani ai săi să vorbim despre aşezarea tricoului său la înălţimea arenei Toyota Center din Houston, pentru că mai are încă ani buni de jucat, dovadă Vince Carter, retras de curând la 42 de ani. Dar tricoul lui James Harden se află la înălţime într-un club de striptease din Houston, după ce starul a petrecut o noapte acolo.

Ar fi cheltuit un milion de dolari într-o singură noapte în acel club

Se pare că americanul a cheltuit peste un milion de dolari într-o singură noapte în localul cu pricina, iar patronul clubului, entuziasmat peste măsură, a vrut să îl răsplătească pe Harden și i-a atârnat tricoul undeva unde poate fi văzut de toți clienții.

ADVERTISEMENT

Harden este un client fidel al cluburilor de striptease şi nu a ţinut acest lucru în secret, însă până acum nu s-a știut că sumele cheltuite în asemenea momente de relaxare ating cifre cu adevărat impresionante.

Are un salariu de 38,2 milioane de dolari pe an

Salariul lui James Harden la Houston Rockets este de de 38,2 de milioane de dolari pe an, bani la care se mai adaugă o avere din contractele de imagine cu sponsorii săi, cel puţin alte 40 de milioane.

ADVERTISEMENT

James Harden a fost cel mai bun marcator din NBA două sezoane la rând, 2018 şi 2019, deşi poziţia pe care evoluează este conducător de joc şi nu are nici o înălţime de Gulliver, la 1,96 m, cu mult sub media multor jucători din NBA.

E acţionar la echipa de fotbal Houston Dynamo

James Harden a făcut parte şi din echipa naţională a SUA în două rânduri, devenind campion olimpic în 2012 şi campion mondial în 2014. În 2016 s-a retras de la JO de la Rio de Janeiro.

ADVERTISEMENT

În 2015 a încheiat un contract de sponsorizare cu Adidas în valoare de 200 milioane dolari pe o durată de 13 ani, apărând şi într-un clip al Adidas alături de Simona Halep. Din iulie 2019 are un procent important de acţiuni la clubul de fotbal din MLS Houston Dynamo.

ADVERTISEMENT