News

Cum a ajuns un bărbat să fie mușcat de un aligator în propria casă: ”A fost un șoc total”

Momente de calvar pentru un bărbat. Acesta a ajuns să fie mușcat de un aligator în propria casă. Cum a fost posibil acest lucru?
19.03.2023 | 19:09
Cum a ajuns un barbat sa fie muscat de un aligator in propria casa A fost un soc total
Cum a ajuns un bărbat să fie mușcat de un aligator în propria casă. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Un bărbat a fost șocat de întâmplarea prin care a trecut. Acesta a ajuns să fie mușcat de un aligator, iar atacul a avut loc în pragul propriei case. Totul a pornit cu o simplă bătaie la ușă și s-a terminat tocmai la spital, unde a fost transportat bărbatul.

Cum a fost mușcat un bărbat de un aligator în propria casă

Cum s-a întâmplat totul? Bărbatul care a fost mușcat de un aligator se afla acasă. Acesta locuiește în Florida, alături de soția sa. Brusc, cei doi au început să audă niște bătăi la ușa din exterior, astfel că bărbatul s-a dus să o deschidă.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat la postul local de televiziune WKMG, bărbatul susține că se uita la televizor la acel moment alături de soția sa. Ulterior, s-a ridicat pentru a vedea cine bate la ușă. În momentul în care bărbatul e ieșit pe ușă și încerca să ajungă la lumini însă, un aligator l-a prins de picior.

Mai mult de atât, Scot Hollingsworth, bărbatul atacat, spune că aligatorul a început să tremure destul de violent, un alt lucru care de altfel l-a speriat. “Am sărit şi am deschis uşa. Abia am ieşit pe uşă şi mi-a prins piciorul şi a început să tremure foarte violent”, a spus el.

ADVERTISEMENT

Bărbatul nu a înțeles nimic din cele întâmplate și spune că a fost surprins, dar totodată și șocat. De asemenea, el crede că cel mai probabil și aligatorul a fost luat prin surprindere în momentul în care acesta i-a deschis ușa, iar de aici întreaga întâmplare.

Bărbatul a fost transportat la spital

“A fost o surpriză şi un şoc total. Bănuiesc că l-am surprins pe aligator la fel de mult cum m-a surprins el pe mine”, a mai precizat bărbatul pentru sursa citată. În urma atacului, acesta a fost mușcat de coapsă, iar mai apoi transportat la spital.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește situația respectivului aligator, Comisia pentru Conservarea Peştelui şi a Faunei Sălbatice din Florida s-a implicat activ în acest caz. Echipele trimise pe teren au reușit să găsească aligatorul, care mai apoi a fost eutanasiat.

Trebuie menționat faptul că spre deosebire de alte zone din Statele Unite, în Florida, populația de aligatori este una destul de mare și de altfel într-o continuă expansiune. Într-adevăr, numărul atacurilor nu este unul mare și de altfel sunt destul de rare. Pe de altă parte, acesta nu sunt absente în totalitate.

ADVERTISEMENT

Amintim că o altă americancă a postat un clip video pe TikTok care a devenit viral. Aceasta a mers la o plimbare pe bicicletă, iar pe drumul său a întâlnit și un aligator. Aceasta nu a fost însă șocată și i s-a părut cât se poate de normal ceea ce a văzut.

ADVERTISEMENT