Sport

Cum a ajuns un rapidist cu trecut dinamovist să-i impresioneze pe oficialii de la FCSB. Gigi Becali îi pregătește contract pe viață

A strâns doar șase partide în tricoul vicecampioanei FCSB, în primul eșalon, dar i-a impresionat pe oficialii grupării patronate de Gigi Becali care îi pregătește un contract pe viață.
10.05.2022 | 12:42
Cum a ajuns un rapidist cu trecut dinamovist sai impresioneze pe oficialii de la FCSB Gigi Becali ii pregateste contract pe viata
ADVERTISEMENT

În septembrie 2020 era adus la FCSB ca o soluție de avarie, din cauza numeroaselor indisponibilități din lotul roș-albaștrilor. Nu s-a impus ca titular, dar este dorit la echipă până la finalul carierei.

Eterna rezervă primește contract pe viață de la Gigi Becali

Cătălin Straton și-a făcut junioratul la Rapid, echipă care l-a propulsat în Casa Pariurilor Liga 1, pe 31 iulie 2009. A mai trecut pe la FC Vaslui și Universitatea Craiova fără să se impună ca titular.

ADVERTISEMENT

Abia în perioada 2016-2019 a apărat constant poarta celor de la Poli Timișoara și ulterior Dunărea Călărași. A avut o experiență, din nou nefericită, la Dinamo, de unde a fost transferat de FCSB, în septembrie 2020, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

Nici la gruparea patronată de Gigi Becali nu și-a câștigat locul de titular între buturi, dar a câștigat respectul oficialilor vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

În ciuda trecutului său la marile rivale ale roș-albaștrilor, Straton este extrem de iubit și apreciat la FCSB, iar managerul general Mihai Stoica a anunțat că i se va propune un contract pe viață, iar la finalul carierei este așteptat să se alăture staff-ului administrativ.

”Straton vrea să vină cu echipa fără să fie în lot, asta contează. Vine cu noi în deplasări și are doi copii, ca să fie alături de noi. Toată lumea ține foarte mult la el, e un băiat de excepție.

ADVERTISEMENT

Va rămâne cu noi atât timp ca vrea el portar, iar după ce termină activitatea, în găsim un loc în club”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Cătălin Straton are doar 13 meciuri pentru FCSB

Ajuns la 32 de ani Cătălin Straton nu are de gând să-și încheie cariera sportivă, chiar dacă este considerat o eternă rezervă, bifând puține meciuri, cu două excepții, la echipele la care a evoluat.

ADVERTISEMENT

De altfel, din septembrie 2020 de când a semnat cu FCSB, a contabilizat doar 13 meciuri în tricoul roș-albastru – 6 în Casa Pariurilor Liga 1, 4 în Cupa României și 3 în Conference League.

Încă de la început a fost doar o opțiune de rezervă pentru FCSB, în condițiile în care Andrei Vlad era, la vremea aceea, titular incontestabil. Chiar și așa portarului i s-a oferit o prelungire de contract în urmă cu exact un an, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

143 de meciuri a adunat Cătălin Straton în Casa pariurilor Liga 1, în 13 ani de carieră


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 5,50 este cota pentru ”2 și sub 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT