News

Cum a ajuns un român pe o plajă din Grecia direct cu mașina! Ce au făcut elenii ca să-l scoată de acolo. Video

Cum a ajuns un român pe o plajă din Grecia direct cu mașina, imagini filmate de turiști în apropiere de brațul Kassandra
31.07.2021 | 11:20
Cum a ajuns un roman pe o plaja din Grecia direct cu masina Ce au facut elenii ca sal scoata de acolo Video
Mașina a fost scoasă de pe plajă cu ajutorul unui tractor. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A fost spectacol total pe o plajă din Grecia, mai exact pe brațul Kassandra, acolo unde un român a rămas împotmolit cu mașina în nisip. Câțiva conaționali au filmat momentul și au postat imaginile pe o rețea de socializare, pe un grup unde românii discută tot felul de întâmplări sau situații întâlnite în concediul petrecut pe meleaguri elene. De data aceasta, comentariile au fost pe măsură și n-au lipsit acuzele dure.

Pe filmare se vede cât se poate de clar cum o mașină este tractată de un tractor și scoasă din nisip. Autoturismul, marca Skoda Octavia, nu a mai putut înainta și în ciuda manevrelor făcute de conducătorul auto nici întoarcerea nu mai era o opțiune la îndemână.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns un român pe o plajă din Grecia direct cu autoturismul!

A fost nevoit să apeleze la ajutorul unui localnic. Grecul nu a stat o clipă pe gânduri și a venit cu un tractor pentru a-l scoate de pe plajă. Reacțiile românilor n-au întârziat să apară după ce filmarea a devenit în scurt timp virală.

Culmea, mulți dintre ei au sărit în apărarea șoferului și au ținut să atragă atenția că în Grecia există o mulțime de drumuri nisipoase care duc către o plajă. „Ce buni sunteți toți la comentat, înțeleg dacă avea marea și plaja în prim plan, dar așa poate fi și un drum nisipos către ceva, în Grecia majoritatea drumurilor sunt asa, încercați sa fiți mai buni nu mai populari”, a comentat Eugen Mușat despre întreaga situație.

ADVERTISEMENT

„În Vourvouru la plaja Caridi, în Corfu la plaja Glyfada, în Lefkada chiar spre Egremeni … E plină Grecia de drumuri nisipoase până unde poți parca mașina, pustietate e mai mult în sufletul unora care încearcă să fie interesați arătând cu degetul spre aproapele său”, a continuat acesta aducând aminte de felul în care românii s-au atacat între ei în acest an pe rețelele de socializare pentru comportamentul din Grecia.

„Am văzut multe mașini pățind așa ceva pe plaja Possidi. Am tractat o mașină “mica” din Croatia exact pe acolo. Când l-am dezlegat a insistat să intre iar pe acel “drum” și nu mai știu ce a făcut deoarece plecam”, a zis și Mihai Șerban

ADVERTISEMENT

Reacții dure ale românilor după ce imaginile cu mașina pe plajă s-au viralizat

Cu toate acestea, cele mai multe comentarii au fost împotriva conducătorului auto. „Dacă ați reușit să treceți de vamă fără controale (că doar pe noi fraierii ne controlează) și ați ajuns la destinația dorită atunci nu uitați că nu mai sunteți la Mamaia și câțiva pași în plus nu fac rau…..exemplu domnul din filmare cu numere de RO…În rest aceeași Grecia pe care o știm cu toții”, a notat în dreptul filmării Zamfirescu Alina.

„Dacă pe copil îl lasă chiar la ușa scolii, nu trebuie sa ajungă cu mașina astfel sa coboare direct cu unghiile în apă?”, a spus și Marina Simona. „Cum să nu comentezi când vezi cât de limitați sunt unii? Și da, au drumuri prăfuite care dau în plajă, dar când vezi că. la un moment dat, nu mai sunt parcate mașini pe dreapta sau stânga drumului te oprești și tu, nu te tot duci prin nisip”, a reacționat și Alin Uaiua.

ADVERTISEMENT

„Vreți un concediu reușit în Grecia? Mergeți în Creta, Rhodos, Santorini sau Mykonos. Acolo e puțin probabil să întâlniți asemenea cocalari, pornind de la premisa că densitatea de români e destul de mic”, a menționat Sorin Florea.

„500 de euro i-aș fi cerut să îl scot de acolo dacă eram în locul celui cu tractorul”, a scris Andreea Niculescu, în timp ce George Enescu a adăugat că: „diferența nu constă în câți cai are mașina ci câți neuroni are proprietarul”.

ADVERTISEMENT