Sport

Cum a anunțat pe Whatsapp Leo Messi că pleacă de la FC Barcelona: “În două zile s-a schimbat totul și era la PSG”

Transferul din vară al lui Messi, de la Barcelona la PSG, continuă să stârnească ecouri și să țină capul de afiș al ziarelor din întreaga lume, chiar dacă de la momentul tranzacției au trecut câteva luni.
09.12.2021 | 20:27
Cum a anuntat pe Whatsapp Leo Messi ca pleaca de la FC Barcelona In doua zile sa schimbat totul si era la PSG
ADVERTISEMENT

Lionel Messi nu a mai putut fi păstrat de Barcelona la începutul acestui campionat, din motive de ordin financiar.

Paredes a dezvăluit cum a anunțat Messi transferul

Cu siguranță, așa cum a declarat și public, lui Lionel Messi i-a fost foarte greu să anunțe acest transfer.

ADVERTISEMENT

Toată lumea probabil este foarte curioasă despre ce metodă a ales Messi pentru a-i informa pe colegii de la Barcelona sau pe noii săi coechipieri, despre mutarea sa iminentă pe Parc des Princes.

Argentinianul Paredes, coechipier cu Messi atât la PSG cât și la echipa națională a Argentinei, a devenit celebru după o postare pe internet în care anunță cum a aflat el, prin intermediul Whatsapp, despre venirea lui Messi în Franța.

ADVERTISEMENT

Filmarea îl arată pe mijlocașul defensiv Leandro Paredes povestind cum ”în două zile s-a schimbat totul și era la PSG”.

Transferul-fulger a surprins pe toată lumea, însă pe Paredes l-a bucurat enorm, deoarece alături de Di Maria, legiunea argentiniană din capitala Franței, devenea astfel mai puternică.

ADVERTISEMENT

Paredes a venit la PSG în 2019, după ce a jucat la formații precum Boca Juniors, Roma sau Zenit St. Petersburg. El are 41 de selecții și 4 goluri la naționala Argentinei.

Messi a refuzat tricoul cu numărul 10 la PSG

Messi a fost așteptat ca pâinea caldă la PSG. Dovadă în acest sens este și disponibilitatea lui Neymar, mai vechea vedetă a parizienilor, de a-i ceda tricoul cu numărul 10.

ADVERTISEMENT

Messi a refuzat însă politicos această ofertă foarte generoasă, alegând tricoul cu numărul 30, cel cu care, de altfel, a debutat ca profesionist la Barcelona.

În tricoul celor de la PSG, Messi a câștigat a șaptea oară Balonul de Aur, devenind al doilea jucător al unei echipe franceze, după Papin, care cucerește râvnita distincție.

Messi nu a rupt deocamdată gura târgului la PSG, la un moment dat având, paradoxal, mai multe meciuri ca titular la naționala argentiniană, comparativ cu echipa de club.

După ultima ”escapadă” în preliminariile sud-americane, Messi a venit mai bine la PSG, iar în meciul cu Brugge, din Liga Campionilor, scor 4-1, a marcat o dublă.

Investitorii din Qatar care au pompat peste un miliard de euro în PSG au deocamdată răbdare cu vedeta care a refăcut tandemul cu Neymar.

ADVERTISEMENT