Life

Cum a apărut Adrian Alexandrov în public, în vreme ce Elena Udrea e la închisoare. Cât costă maşina cu care s-a afişat

Cum a apărut Adrian Alexandrov în public, în vreme ce partenera sa, Elena Udrea, e la închisoare în Bulgaria. Cât costă maşina cu care s-a afişat logodnicul fostului ministru?
04.06.2022 | 22:08
Cum a aparut Adrian Alexandrov in public in vreme ce Elena Udrea e la inchisoare Cat costa masina cu care sa afisat
Cum a apărut Adrian Alexandrov în public, în timp ce Elena Udrea se află în arest. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Alexandrov a apărut în public cu noua sa mașină, în timp ce Elena Udrea se află în arest. Logodnicul fostului ministru al Turismului a fost surprins în oraș zilele acestea.

Cum a apărut Adrian Alexandrov în public, în timp ce Elena Udrea se află în arest

Partenerul Elenei Udrea a fost surprins în timp ce lua masa în oraș alături de alt bărbat.

Adrian Alexandrov a purtat o ținută potrivită pentru vremea de afară și a optat pentru o cămașă și o pereche de pantaloni chino. La acestea a adăugat o curea în nuanțe de maro, asortată cu încălțămintea sport, scrie click.ro.

ADVERTISEMENT

Logodnicul Elenei Udrea a venit cu noua sa mașină, un exemplar de la Tesla, Model 3, albă, care a costat între 60.000 și 65.000 de euro.

Elena Udrea rămâne în continuare încarcerată în Bulgaria

În timp ce Adrian Alexandrov a rămas în România, Elena Udrea este în continuare încarcerată în Bulgaria. Zilele trecute, fostul ministru s-a plâns de condițiile din penitenciar.

ADVERTISEMENT

De 1 iunie, Elena Udrea a avut o nouă înfățișare în fața magistraților din Sofia. Fosta consilier prezidențială a izbucnit în lacrimi la tribunal și a cerut să-și vadă fetița.

“În acest dosar este a treia oară când statul român încearcă să mă aresteze. Prima dată în 2015, atunci când au apărut şi primele informaţii că sunt ameninţări la adresa vieţii mele.

ADVERTISEMENT

În 2018, când eu eram deja însărcinată în şase luni, în Costa Rica, şi aveam deja procesul pentru azil politic, m-au condamnat definitiv şi m-au arestat. După două luni şi jumătate au fost obligaţi să mă elibereze, din nou, pentru că CCR a decis că am fost judecată de un complet nelegal constituit. (…)

Vreau să îmi văd familia. Vă rog, în primul rând pentru copilul meu, să dispuneţi o măsură care să-mi permită să îmi văd copilul, să stau cu copilul meu. Nu există riscul să plec din Bulgaria pentru că în momentul acesta este cel mai sigur loc pentru mine.

ADVERTISEMENT

În arest la Blagoevgrad, unde sunt, personalul de acolo este extraordinar, dar 99,99% din timp sunt singura femeie din arest.”, a declarat Elena Udrea în sala de judecată, potrivit Antena 3.

Judecătorii au amânat decizia de extrădare, următorul termen fiind pe 8 iunie.

ADVERTISEMENT
Tags: