Life

Cum a apărut Amalia Bellantoni la televizor, după ce s-a trezit cu Poliția la poartă. A fost acuzată că își maltratează animalele

După ce vecinii au sesizat Poliția și au spus că își maltratează animalele, Amalia Bellantoni a vrut să demonstreze că acest lucru nu este adevărat. Ipostaza inedită în care a apărut la televizor.
03.08.2022 | 19:03
Cum a aparut Amalia Bellantoni la televizor dupa ce sa trezit cu Politia la poarta A fost acuzata ca isi maltrateaza animalele
Amalia Bellantoni și-a tuns singură oile. Foto: captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

După ce s-a trezit cu Poliția la poartă, acuzată de vecinii săi că își maltratează animalele de la fermă, Amalia Bellantoni a apărut la televizor într-o ipostază inedită, pentru a demonstra că ține la siguranța și la nevoile prietenelor sale necuvântătoare.

Amalia Bellantoni, ipostaza inedită la televizor, după ce a fost acuzată că își maltratează animalele și a dat socoteală în fața Poliției

La sfârșitul lunii mai, Amalia Bellantoni s-a trezit cu Poliția la poartă, acuzată de vecini că își maltratează animalele pe care le are la ferma sa și că le folosește ca materie primă în restaurantul pe care îl deține.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, vedeta s-a apărat și a spus că persoanele care au făcut sesizarea sunt doar invidioase și rău intenționate, iar adevărul este, de fapt, că își tratează prietenele necuvântătoare ca pe proprii copii.

Acum, în toiul verii, Amalia Bellantoni a apărut la televizor într-o ipostază inedită, care să demonstreze că nu a vorbit în van și că se gândește la binele animalelor sale.

ADVERTISEMENT

Fără să stea pe gânduri, s-a înarmat cu o mașină de tuns și răbdare și a început să dea jos blana oilor sale. Vedeta Antena Stars a mărturisit că îi ia destul de mult să facă acest lucru.

„Omul gospodar își face vara perne și blănuri din merinos și iarna stă și se uită la Hawaii și plajă. Eu, practic, m-am gândit că e atât de cald afară, nu mai putem, murim de cald, transpirăm…

ADVERTISEMENT

Și oile astea, săracele de ele, nu le tunde și pe ele nimeni. Având în vedere că suntem pe aceeași culoare și pe același stil…rebel…”, a spus Amalia Bellantoni la Antena Stars. 

„Important este ca berbecul meu să se simtă bine”

Amalia Bellantoni a început cu berbecul său preferat, despre care a spus că este foarte cuminte și blând. În ciuda efortului mare pe care a fost nevoită să-l depună, aceasta a declarat că nu se gândește decât la binele animalului.

ADVERTISEMENT

„El este berbecul meu preferat. Este atât de bun și de drăguț, nu face nimic. Și zic, ‘Hai, călare pe el și să ne apucăm de treabă!’. E foarte cuminte, nu ia la coarne pe nimeni, poți să te urci pe el, că nu se mișcă. Avem treabă multă, momentan, mai avem trei la rând.

Important este ca berbecul meu să se simtă bine. E foarte plăcut la atingere. Îi facem și masaj”, a susținut Amalia Bellantoni.

ADVERTISEMENT
Tags:
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e...
„Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face altceva decât bani”. Cum e căsnicia unei vedete din România cu un fost sportiv de peformanță
Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât au ajuns să coste...
Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât au ajuns să coste produsele obișnuite din supermarket
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost...
Divorț-șoc în familia Nadiei Comăneci. Numele marii campioane de la Montreal a fost implicat într-un scandal matrimonial
Vremea 27 mai - 24 iunie 2024. Început de vară cu temperaturi de...
Vremea 27 mai - 24 iunie 2024. Început de vară cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius, dar şi fenomene meteo extreme
Cântăreaţa cea mai excentrică din România, care s-a distrat cu Puşcaş pe Insula...
Cântăreaţa cea mai excentrică din România, care s-a distrat cu Puşcaş pe Insula Miliardarilor, a apărut pe stradă fără sutien!
În sânii goi, pe covorul roșu de la Cannes! Doar Bella Hadid poate...
În sânii goi, pe covorul roșu de la Cannes! Doar Bella Hadid poate să facă asta! Cum a apărut supermodelul / FOTO
CÂND vin PENSIILE în luna IUNIE. Se DAU mai MULȚI BANI
CÂND vin PENSIILE în luna IUNIE. Se DAU mai MULȚI BANI
Cine este Florian Coldea, celebrul general SRI acuzat de trafic de influență și...
Cine este Florian Coldea, celebrul general SRI acuzat de trafic de influență și spălare de bani. Ar fi cerut sute de mii de euro pentru a rezolva probleme în justiție
Secretul unei omlete perfecte. Marile greșeli de evitat
Secretul unei omlete perfecte. Marile greșeli de evitat
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când...
Au apărut probleme în paradis? Mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu pe Internet: Când cineva îți dă timpul lui, dăruiște și tu!
Sondaj IPSOS: Nicușor Dan, pe primul loc în cursa pentru Primăria Capitalei. Ce...
Sondaj IPSOS: Nicușor Dan, pe primul loc în cursa pentru Primăria Capitalei. Ce scor înregistrează Piedone și Firea
Hotelul din România unde s-a filmat celebrul film „Nea Mărin miliardar”. Locul are...
Hotelul din România unde s-a filmat celebrul film „Nea Mărin miliardar”. Locul are o istorie fascinantă