Life

Cum a apărut Amalia Bellantoni la televizor, după ce s-a trezit cu Poliția la poartă. A fost acuzată că își maltratează animalele

După ce vecinii au sesizat Poliția și au spus că își maltratează animalele, Amalia Bellantoni a vrut să demonstreze că acest lucru nu este adevărat. Ipostaza inedită în care a apărut la televizor.
03.08.2022 | 19:03
Cum a aparut Amalia Bellantoni la televizor dupa ce sa trezit cu Politia la poarta A fost acuzata ca isi maltrateaza animalele
Amalia Bellantoni și-a tuns singură oile. Foto: captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

După ce s-a trezit cu Poliția la poartă, acuzată de vecinii săi că își maltratează animalele de la fermă, Amalia Bellantoni a apărut la televizor într-o ipostază inedită, pentru a demonstra că ține la siguranța și la nevoile prietenelor sale necuvântătoare.

Amalia Bellantoni, ipostaza inedită la televizor, după ce a fost acuzată că își maltratează animalele și a dat socoteală în fața Poliției

La sfârșitul lunii mai, Amalia Bellantoni s-a trezit cu Poliția la poartă, acuzată de vecini că își maltratează animalele pe care le are la ferma sa și că le folosește ca materie primă în restaurantul pe care îl deține.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, vedeta s-a apărat și a spus că persoanele care au făcut sesizarea sunt doar invidioase și rău intenționate, iar adevărul este, de fapt, că își tratează prietenele necuvântătoare ca pe proprii copii.

Acum, în toiul verii, Amalia Bellantoni a apărut la televizor într-o ipostază inedită, care să demonstreze că nu a vorbit în van și că se gândește la binele animalelor sale.

ADVERTISEMENT

Fără să stea pe gânduri, s-a înarmat cu o mașină de tuns și răbdare și a început să dea jos blana oilor sale. Vedeta Antena Stars a mărturisit că îi ia destul de mult să facă acest lucru.

„Omul gospodar își face vara perne și blănuri din merinos și iarna stă și se uită la Hawaii și plajă. Eu, practic, m-am gândit că e atât de cald afară, nu mai putem, murim de cald, transpirăm…

ADVERTISEMENT

Și oile astea, săracele de ele, nu le tunde și pe ele nimeni. Având în vedere că suntem pe aceeași culoare și pe același stil…rebel…”, a spus Amalia Bellantoni la Antena Stars. 

„Important este ca berbecul meu să se simtă bine”

Amalia Bellantoni a început cu berbecul său preferat, despre care a spus că este foarte cuminte și blând. În ciuda efortului mare pe care a fost nevoită să-l depună, aceasta a declarat că nu se gândește decât la binele animalului.

ADVERTISEMENT

„El este berbecul meu preferat. Este atât de bun și de drăguț, nu face nimic. Și zic, ‘Hai, călare pe el și să ne apucăm de treabă!’. E foarte cuminte, nu ia la coarne pe nimeni, poți să te urci pe el, că nu se mișcă. Avem treabă multă, momentan, mai avem trei la rând.

Important este ca berbecul meu să se simtă bine. E foarte plăcut la atingere. Îi facem și masaj”, a susținut Amalia Bellantoni.

ADVERTISEMENT
Tags: