Life
notix pixel id

Cum a apărut Carmen Iohannis la slujba de Crăciun. Ținuta la care nimeni nu se aștepta

25.12.2020 | 18:17
Cum a aparut Carmen Iohannis la slujba de Craciun Tinuta la care nimeni nu se astepta
Cum a apărut Carmen Iohannis la slujba de Crăciun. Ținuta la care nimeni nu se aștepta. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dimineața primei zile de Crăciun i-a surprins pe președintele României și pe soția sa, Carmen Iohannis, la slujba ținută de Biserica Catolică din Piața Mare. Ținuta pe care a purtat-o Prima Doamnă a fost una neașteptată, însă elegantă, așa cum ne-a obișnuit la fiecare apariție. 

Carmen Iohannis are întotdeauna grijă să arate impecabil, motiv pentru care își alege ținutele cu grijă. De data aceasta, soția lui Klaus Iohannis a ales o fustă destul de scurtă, mai puțin potrivită pentru o slujbă religioasă, potrivit stiripesurse.ro.

ADVERTISEMENT

Prima Doamnă a ales să se îmbrace în negru, iar pantofii pe care i-a purtat sunt de culoare bej, cu toc mediu. De asemenea, ținuta a fost completată de o eșarfă mov.

Cum a apărut Carmen Iohannis la slujba de Crăciun. Ținuta la care nimeni nu se aștepta

Klaus Iohannis își petrece sărbătorile de iarnă acasă, la Sibiu, alături de soția sa, așa cum procedează în fiecare an. De obicei, sute de sibieni îl așteptau afară pe șeful statului, însă anul acesta a fost diferit din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Președintele Klaus Iohannis și Carmen Iohannis nu au mers singuri la slujba religioasă, ci însoțiți de cel puțin șase agenți SPP, dar și echipaje de la Jandarmerie și Poliție, pentru a evita eventualele probleme în public.

Președintele României i-a transmis „Crăciun fericit” bărbatului care îl aștepta la ieșirea din curtea bisericii, fără alte declarații, după care s-a îndreptat spre mașină, alături de soția sa.

ADVERTISEMENT

Carmen Iohannis și-a păstrat același stil elegent dintotdeauna, însă lungimea fustei pe care a ales să o poarte nu este tocmai potrivită pentru mersul la biserică. Cel mai probabil, ținuta a fost aleasă la sfatul uneia dintre creatoarele de modă din România, pe care Prima Doamnă le apreciază.

Klaus Iohannis, mesaj pentru români cu ocazia sărbătorilor

Joi seara, Klaus Iohannis le-a transmis românilor să se protejeze în continuare de virusul devastator care a marcat anul 2020. De asemenea, președintele i-a îndemnat pe români să-i protejeze și pe cei dragi.

ADVERTISEMENT

„Oriunde ne-am afla în lume, de Crăciun drumurile ne poartă înapoi acasă, alături de familie şi de prieteni. În acest an, din cauza epidemiei, suntem nevoiţi să ne petrecem sărbătorile departe de cei pe care îi iubim atât de mult şi de care ne este dor. Acesta este darul pe care cu generozitate îl putem face cu toţii de acest Crăciun: să-i protejăm pe cei dragi!

ADVERTISEMENT

Să fim aşadar împreună în spirit, convinşi că, solidari, vom reveni, în curând, la o viaţă normală! Dragi români, Vă urez ca Sărbătoarea Naşterii Domnului să vă găsească sănătoşi, cu bucurie şi linişte în suflet! Crăciun fericit!”, a declarat Klaus Iohannis.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE