News

Cum a apărut Carmen Iohannis la slujba de Înviere de la Sibiu! Mesajul președintelui de Paștele catolic

21.04.2019 | 08:23
Cum a aparut Carmen Iohannis la slujba de Inviere de la Sibiu Mesajul presedintelui de Pastele catolic

Carmen și Klaus Iohannis au participat, în cursul zilei de sâmbătă, la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică din Piața Mare a Sibiului. Președintele a venit la orele 20:45 la Biserica Roman-Catolică din Piața Mare, loc pe care îl frecventează la fiecare sărbătoare și aproape în fiecare duminică. De asemenea, tot la lăcașul acesta sfât venea și pe vremea când era primar al Sibiului. Ce mesaj a transmis președintele României celor ce serbează Paștele catolic?

Carmen și Klaus Iohannis la slujba de Înviere!

Președintele României a venit la orele 20:45 împreună cu soția sa, Carmen Iohannis, la Biserica Romano-Catolică din Piața Mare a Sibiului. Cuplul prezidențial a participat la slujba de Înviere. Cei doi sunt prezenți aproape în fiecare duminică la slujbe. Tot aici veneau și în perioada în care Klaus Iohannis era primarul Sibiului.

“Vă dorim sărbători luminate. La mulți ani”, a fost mesajul transmis de șeful statului, înainte de slujbă, conform Mediafax. Credincioșii creștini din bisericile occidentale au sărbătorit, în cursul zilei de sâmbătă, Învierea, astfel că azi, duminică, sărbătoresc Paștele. Învierea a fost celebrată în cultul catolic și în culturile protestante. Carmen Iohannis și-a făcut apariția într-o vestimentați elegantă, dar nu prea sobră.  așa cum a obișnuit de-a lungul timpului.

“Ei vin aproape de fiecare data la slujba”

“Ei vin aproape de fiecare dată la slujbă, mai ales doamna (Carmen Iohannis, n.red.), dar și domnul, când îi permite timpul. Da, (cantă, n.red.) foarte frumos. Ea cantă mai de demult în cor, de mulți ani”, a declarat Angela Paskuj, una din colegele de cor ale lui Carmen Iohannis.

Carmen Iohanis Paște Catolic 2019
Carmen Iohanis Paște Catolic 2019

“Am venit ca să-i văd pe domnul președinte și pe prima doamna. Au stat la balcon. Paște Fericit, România!”, a spus la finalul slujbei o turista venita la Sibiu tocmai din Filipine.