News

Cum a apărut Cristian Tudor Popescu la Digi 24. Gestul pe care l-a făcut la începutul emisiunii. Foto

15.05.2020 | 20:24
Cum a aparut Cristian Tudor Popescu la Digi 24 Gestul pe care la facut la inceputul emisiunii Foto
Cristian Tudor Popescu, extrem de supărat pe protestatarii anti-Covid. Foto: Inquam - Bogdan Ioan Buda
ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu a făcut o serie de declarații incendiare în cadrul emisiunii „Cap Limpede” de pe Digi 24, atacându-i fără menajamente pe protestatarii adunați în Piața Victoriei.

Cum a venit Cristian Tudor Popescu la Digi 24

Jurnalistul nu a renunțat inițial la masca de protecție anti-covid, pentru că a dorit să respecte legile impuse de autorități, însă a renunțat în cele din urmă la accesoriu pentru că nu putea vorbi.

ADVERTISEMENT

„Voi da masca jos pentru că am barba aspră și mereu îmi cade de pe față masca dacă vorbesc. Eu mereu port mască în spații închise”, s-a apărat CTP. Ulterior, gazetarul a purtat masca pe barbă, până în momentul în care s-a terminat emisiunea.

Cristian Tudor Popescu a venit cu masca pe față în emisiune
Cristian Tudor Popescu a venit cu masca pe față în emisiune
Gazetarul a renunțat la mască pentru că nu putea vorbi
Gazetarul a renunțat la mască pentru că nu putea vorbi

CTP a măturat pe jos cu protestatarii din Piața Victoriei

Gazetarul a măturat pe jos cu cei 200 de oameni adunați în Piața Victoriei pentru a protesta împotriva măsurilor luate de Guvern în plină pandemie de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Nu doresc moartea nimănui, nici a proștilor. Sunt necesari într-o societate. E nevoie și de proști în societate, și de oameni curajoși. Și de lași, ca să poți defini oamenii curajoși.

O societate, ca să funcționeze, aglomerare umană de mari dimensiuni, are nevoie și de astfel de oameni. O să-i numesc inteligenți asimptomatici.

ADVERTISEMENT

Au mai murit 14 oameni, acești oameni nu se gândesc niciun moment, pentru că sunt inteligenți-astimpatomatici, sunt nesimțiți, nu se gândesc niciun moment că-și bat joc de munca pe care au depus-o cadrele medicale în aceste două luni, munca uneori eroică.

Își bat joc de cei care s-au îmbolnăvit și au suferit într-o săptămână-două-trei în spital. Își bat joc de morți, fără să se gândească nicio secundă la ceilați. Am văzut inși cu copii, care și-au adus copiii aici. Astfel de persoane în orice fel de manifestație de felul ăsta, i-am disprețuit și m-au dezgustat și la manifestația din 10 august 2018. Pe cei care își aduc copiii la astfel de ieșiri.

ADVERTISEMENT

Oricând se poate produce o busculadă, din cauze care nu intră în discuție și acei copii pot fi striviți, și oamenii ăștia vin cu ei aici. Apoi nu se gândesc acești inteligenți asimptomatici că se duc acasă la familiile lor. Vor pleca din piață, unde au stat bot în bot, unii s-au îmbrățișat ostentativ, apoi se duc acasă unde au niște părinți, niște copii.

E clar acum că copiii nu mai sunt în afara oricărui pericol și au un sindrom grav, inflamarea bolilor de sânge. Printre protestatari, Severin și Stanoevici, fost candidat prezidențial. Sunt curios ce poate să le spună acest specimen.

Acești protestatari sunt cu siguranță niște ratați. Cei care se filmează singuri au problema validării existenței lor pe lume. N-am reușit să fac nimic, nu prea m-a băgat nimeni în seamă. Domnul Stanoevici fiind un ratat, hai să ne pupăm să ne vadă oamenii la televizor, numai proștii au treabă cu covidul. Toți de aici ne consideră pe noi toți ceilați niște tâmpiți care cred că există pandemie.

Pe mine nu mă întreabă nimeni, de multe ori e legat de mama mea, de morții mei, în special în legătură cu vaccinarea. Acești inși sigur sunt convinși că există o conspirație globală care dorește să ne bage tuturor cipuri în cap, sunt convinși că izvorăsc covizi din antenele 5G. Ceilalți, cei care purtăm mască și păstrăm distanța deși nu ne e bine deloc, toți suntem niște tâmpiți”, a răbufnit CTP la Digi 24.

ADVERTISEMENT