Life

Cum a apărut Denise Rifai la un eveniment monden. Prezentatoarea de la Kanal D a avut un decolteu generos

Denise Rifai și-a făcut apariția la un eveniment monden cu un decolteu generos. Prezentatoarea TV a fost model pentru prima dată.
23.11.2022 | 11:39
Cum a aparut Denise Rifai la un eveniment monden Prezentatoarea de la Kanal D a avut un decolteu generos
Cum a apărut Denise Rifai la un eveniment monden. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Denise Rifai s-a afișat recent la un eveniment monden într-o ținută inedită, cu un decolteu generos. Vedeta de la Kanal D a defilat în cadrul unei prezentări de modă.

Denise Rifai s-a afișat cu un decolteu generos. Vedeta a strălucit la o prezentare de modă

Prezentatoarea de la Kanal D a acceptat invitația designerului vestimentar Eli Laslean de a fi unul dintre cele 30 de modele pentru prezentarea care a avut loc vinerea trecută.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai a apărut la un eveniment monden în calitate de model. Vedeta a defilat pe podium îmbrăcată într-o rochie neagră, având un decolteu generos și spatele gol.

Rochia cu care a defilat este din tafta neagră, cu paiete şi pene. De asemenea, ținuta a fost accesorizată cu o voaletă cu pene.

ADVERTISEMENT

Pe podium au mai urcat și alte nume cunoscute din showbiz, cum ar fi Dana Săvuică, Mihaela Tatu, Monica Davidescu, Sanda Ionescu, Maria Andrei, Bianca Brad, Raluca Moianu și Oana Voiculeț.

Evenimentul a fost organizat pentru a marca cei 30 de ani de activitate ai designerului.

“Așa cum v-am promis, am revenit cu mai multe detalii despre evenimentul de vinerea trecută. Am acceptat cu mare bucurie invitația de a fi pentru prima data model, pentru doamna Eli Laslean.

ADVERTISEMENT

A fost un proiect de suflet dedicat celor 30 de ani de iubire pentru creație. Am defilat pe podium 30 de doamne prezentând 30 de ținute ‘best off’ din colecțiile ‘ELLIS’.

Regia spectacolului de moda a fost făcută de nimeni altul decât art-directorul Alin Gălățescu.

ADVERTISEMENT

O Gală memorabilă dedicată femeii, eleganței și rafinamentului.”, a scris prezentatoarea emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai pe pagina sa de Instagram.

Denie Rifai
Ținuta purtată de Denise Rifai la prezentarea de modă. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Evenimentul de vinerea trecută a fost prezentat de Andreea Marin. Vedeta de televiziune a felicitat-o pe Eli Laslean pentru reușitele din cei 30 de ani de activitate.

De asemenea, “Zâna Surprizelor” a descris evenimentul ca fiind “un spectacol impecabil”, după cum a scris pe Instagram.

Ce spune Denise Rifai despre bărbatul ideal

Denie Rifai este una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România la momentul actual.

De doi ani, vedeta prezintă emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai la Kanal D, acolo unde a avut invitați din toate domeniile.

Cu toate că arată foarte bine și își dorește să fie iubită, Denise Rifai nu și-a găsit încă jumătatea. Prezentatoarea TV nu este de acord cu zicala “dragostea durează trei ani”, ci spune că aceasta trebuie să fie pentru totdeauna.

Vedeta a mai spus cum trebuie să fie bărbatul ideal, în opinia ei.

“Bărbatul pentru mine trebuie să fie tot ce nu sunt eu. Eu trebuie să vin în completarea lui. Eu vin cu vorba, el trebuie să fie cu faptele.

În primul rând, trebuie să mă iubească și să fie fascinat de mine. Eu cred că o femeie nu poate să țină o relație, relația o ține bărbatul.

Dacă el vrea să fie orientat înspre tine el este, dacă nu el pleacă. Îmi doresc un bărbat care să mă iubească și să se simtă completat de mine.”, a explicat Denise Rifai în emisiunea În Oglindă, moderată de Mihai Ghiță.

ADVERTISEMENT
Tags: