Life

Cum a apărut Gigi Becali la Pelerinajul Sfântului Dumitru. Imagini inedite cu patronul FCSB

Cum a venit Gigi Becali la moaștele Sfântului Dumitru, pe 26 octombrie 2022. Fotografii speciale cu renumitul om de afaceri.
26.10.2022 | 14:02
Cum a aparut Gigi Becali la Pelerinajul Sfantului Dumitru Imagini inedite cu patronul FCSB
Cum a venit Gigi Becali la moaștele Sfântului Dumitru. Fotografii speciale cu omul de afaceri. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cum a apărut latifundiarul din Pipera la Pelerinajul Sfântului Dumitru cel Nou. Imagini inedite cu patronul FCSB înainte de a ajunge să se închine la moaștele Mucenicului pomenit de credincioșii din lumea întreagă.

Cum a venit Gigi Becali la moaștele Sfântului Dumitru. Fotografii speciale cu omul de afaceri

Gigi Becali este o persoană credincioasă și nu putea rata ocazia de a se închina la moaștele Sfântului Dumitru cel Nou, miercuri, 26 octombrie 2022. Vedeta a mers în pelerinaj, unde s-a rugat pentru întreaga omenire.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a mărturisit că-și dorește ca războiul dintre Rusia și Ucraina să se oprească și toată lumea să aibă parte de liniște.

„Mă rog pentru toată omenirea, să se oprească războiul, să se liniștească lumea”, a spus Gigi Becali pentru Antena 3 CNN, înainte de ajunge la moaștele Sfântului Dumitru.

ADVERTISEMENT

Afaceristul a purtat o pereche de pantaloni lejeri, un hanorac cu mânecă lungă și un fes, toate de culoare neagră. Vezi imaginile aici!

Ținuta a fost îmbrăcată a fost similară cu cea purtată în urmă cu câteva săptămâni, când patronul FCSB s-a prezentat la aniversarea a 15 ani de la întronizarea Patriarhului Daniel, eveniment care a avut loc la Catedrala Patriarhală.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, prezent la Pelerinajul Sfântului Dumitru

Gigi Becali nu este pentru prima oară prezent la Pelerinajul Sfântului Dumitru de la București. Patronul FCSB a stat de vorbă cu preoții care au venit la moaște, apoi a salutat prietenos credincioșii care doreau o poză.

Anual zeci de mii de persoane cinstesc această sărbătoare timp de o săptămână, după ce în urmă cu 200 de ani moaștele Mucenicului au ajuns în Capitală. În plus, foarte mulți credincioși își pomenesc onomastica.

ADVERTISEMENT

Sfântul Dumitru este trecut în calendarul ortodox drept Sfântul Dimitrie, Izvorâtorul de Mir, și este cinstit în fiecare an pe data de 26 octombrie. O veche tradiție populară ne spune că această zi marchează sfârșitul toamnei și începutul iernii.

ADVERTISEMENT